Det er fedt

27. februar 2009

Til redaktionen

Holstebro, 27. februar 2009

Vi e-mailer pressestof for Komitéen for Unge Forskere.
Lærer Dorte Kofoed fra Brenderup og Omegns Realskole er blevet til Årets Lærer i Natur&Teknik.
Læs mere på www.unge-forskere.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Martin Schubert/Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af Unge Forskere.

Yderligere informationer kontakt Unge Forskere, næstformand og professor Peter Mose Larsen, tlf. 6611 9776, 4031 9776 eller mail pml@unge-forskere.dk

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Det er fedt

 

– Eleverne har erfaret, at de praktisk kan bruge de naturvidenskabelige fag til noget, og samtidig oplever de, at deres arbejde kan måle sig med andres. Det er fedt!
Sådan siger lærer Dorte Kofoed fra Brenderup og Omegns Realskole, der netop er blevet kåret som årets dygtigste lærer 2009 i konkurrencen ”Natur&Teknik”, som er en del af Unge Forskere – Danmarks landsdækkende konkurrencer.
– Jeg har prøvet at arbejde projektorienteret med naturvidenskab før, og det er gået rigtigt godt. I år satsede jeg på at få alternativ energi ind i vores pensum, og det er lykkedes. Det har faktisk ikke været så tidskrævende, som man skulle tro, og så er det ekstra godt, at vi kommer i finalen, siger hun.
Dorte Kofoed vil også i næste skoleår arbejde for at få et naturvidenskabeligt emne ind i det skemalagte pensum, for det er efter hendes mening en god og anderledes måde at få eleverne engageret på.

Alle pressemeddelelser om: