Journalistisk hæder til freelancejournalist

26. februar 2009

Til redaktionen

Holstebro, 26. februar 2009

Vi e-mailer pressestof for Tilsted Com.
Freelance journalist Carsten Tolbøll i kommunikationsbureauet blev i går aftes anerkendt for godt journalistisk arbejde med nyt elektronisk medie – www.livet-i-nordvest.dk

Tekst ved Tilsted Com.
Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af Tilsted Com.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Journalistisk hæder til freelancejournalist

 

Det er et fagligt skulderklap af format, når kolleger påskønner, at man yder en særlig kreativ indsats og via sit håndværk er med til at skabe en ny platform i det danske mediebillede.
En sådan anerkendelse oplevede freelancejournalist Carsten Tolbøll fra Mors onsdag aften, da han på Dansk Journalistforbunds kredsgeneralforsamling i Holstebro modtog hædersprisen Den gyldne Blok.
Han fik prisen, fordi han i tæt samarbejde med bl.a. Lemvig, Struer og Holstebro kommuner samt kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro har været med til at skabe hjemmesiderne www.virksomhederivest.dk og www.livet-i-nordvest.dk.
Formålet er at sætte fokus på den regionalpolitiske debat om sygehusene, og Carsten Tolbøll har løbende haft politikere og sygehusansatte i den journalistiske skruetvinge. På den måde har han været med til at skabe et nyt medie, som kollegerne på andre medier citerer fra.
– En kampagne som vores handler om at fremme forskellige synspunkter. Carsten Tolbøll har bearbejdet synspunkterne og brugt sit journalistiske håndværk til at sætte spørgsmålstegn ved nogle af dem, inden de er formidlet videre, siger borgmester Martin Merrild fra Struer.
– Når en journalist skal varetage forskellige interesser, er det afgørende at kunne dokumentere alt og dermed skabe troværdighed. Ellers ville vi som politikere miste respekt og dermed tabe gennemslagskraften, siger han.

Alle pressemeddelelser om: