Kommunalpolitik på menuen i Naur-Sir

17. februar 2009

Til redaktionen

Holstebro, 17. februar 2009

Vi e-mailer pressestof for Naur-Sir Borgerforening, som hver den første mandag i måneden inviterer til fællesspisning i sognegården. De inviterer nu alle politikere i Holstebro Kommune til drøftelse af lokalpolitik. Karsten Filsø, SF kommer den første mandag i marts.

Tekst ved Tilsted Com.
Tekst må kun gengives i redaktionel sammenhæng.
Tekst findes også på www.presseoversigt.dk

Yderligere informationer – kontakt Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Kommunalpolitik på menuen i Naur-Sir

 

Valgkamp i forsamlingshuse og sognegårde er for langt de fleste politikere en sage blot. Politikerne kæmper i stedet om mediers gunst og forsøger at skabe opmærksomhed ved at få omtale og få fortalt vælgerne deres budskaber.

Det bliver ikke tilfældet i Naur-Sir Sognegård, hvor Borgerforeningen sammen med sognets styregruppe inviterer alle politikere i Holstebro Kommune til drøftelse af lokalpolitik. Beboerne vil høre, hvad de forskellige partier vil gøre i byrådssalen de kommende fire år fra nytåret 2010.

Og interessen fra de politiske partier er stor.
Det er ikke hver dag, at de med garant får over 100 interesserede vælgere i tale og debat. Der er lokalpolitik på programmet i marts, april, maj, september, oktober og november måned.

Kommunalvalgkampen

Naur-Sir Borgerforening har valgt at gå imod strømmen og skabe opmærksomhed med mange vælgere til valgmøder foruden for kommunalvalget i november 2009.

Gennem to år har har lokalsamfundet Naur-Sir afviklet fællesspisning hver måned i sognegården med stor succes. I gennemsnit har omkring 140-150 ineresserede beboere besøgt sognegården første mandag aften til sund mad og afvekslende kulturelle indslag hver gang.

I 2009 er der nærværende lokalpolitik på programmet hver gang – foruden sund. Alle de politiske partier i Holstebro Kommune er inviterede og har selv valgt den aften, der passer dem bedst med deres politiske budskab og indhold.

Første politiske parti i Holstebro Kommune, der vil besøge sognegården er SF, der forud for mødet første mandag aften i marts udtaler:

SF skal for mig gerne være en forkortelse af Sund Fornuft. Man skal ikke gøre enkle ting unødigt kompliceret, og man skal om muligt se det enkle i de komplicerede spørgsmål.

SF ønsker liv i by og på land, og den praktiske politik skal afspejle denne holdning. Hvis man samtidig er bevidste om at tage vare om de mennesker, der ikke lever på solsiden, ja, så har man i meget kort version en udgave af SF Holstebros værdi- og arbejdsgrundlag.

Karsten Filsø, SF Holstebro

Alle pressemeddelelser om: