En genvej til både medier og kunder

30. januar 2009

Til redaktionen

Holstebro, 30. januar 2009

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com.
Dynamiske hjemmesider på internettet og målrettede nyhedsbreve på e-mail er en unik genvej til både medier og kunder.
Læs mere i Tilsted Coms informationsblad Kommunikation. Online udgave findes på www.tilsted.com eller få den tilsendt. Send en mail til post@tilsted.com.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Tekst må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af Tilsted Com.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

En genvej til både
medier og kunder

 

Dynamiske hjemmesider på internettet og målrettede nyhedsbreve på e-mail er en unik genvej til både medier og kunder.
– Vi kan nu skabe en platform på internettet, som medierne med et enkelt klik kan bruge til hurtigt at få overblik over nyheder og interessante budskaber. Og når mediefolkenes nysgerrighed er vakt, er de kun et klik fra at få mere at vide, fortæller indehaver af kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro, Bent Tilsted.
Et eksempel på det er hjemmesiden www.livet-i-nordvest.dk, som Tilsted Com har skabt i samarbejde med Lemvig, Struer og Holstebro kommuner. Den betegnes af kommunikationsekspert Kresten Schultz Jørgensen, Lead Agency, København som ” brillant og en politisk nyskabelse”.
– Det er spændende, at kommuner med web-mediet forsøger at påvirke den regionalpolitiske debat, siger han og henviser til, at hjemmesiden bygger på dialog og involvering, snarere end på gammeldags lobbyisme og reklame.

Øget salg

Også virksomhederne er bevidste om internettets muligheder for at give et øget salg og dermed være en stærk del af markedsføringen.
– Virksomhedernes hjemmesider er ikke en ekstra markedsføringsudgift, men en investering i øgede salgsmuligheder. For organisationer og institutioner kan en hjemmeside skabe kontakt og formidle informationer på en dynamisk og inspirerende måde ud fra de samme principper, som gælder for virksomheder, der skal sælge produkter, siger Bent Tilsted.
Ændringen i virksomhedernes holdning til hjemmeside-løsninger har medført, at Tilsted Com har øget kompetencen på webområdet betydeligt.
– Vi lytter til markedet og reagerer på det. Man kan sige, at vi tager vores egen medicin, siger Bent Tilsted.

Alle pressemeddelelser om: