En fotografisk god høst

25. januar 2009

Til redaktionen

Holstebro, 25. januar 2009

Vi e-mailer pressestof for Tilsted Com. Fotograf Ole Mortensen har ved den europæiske fotografsammenslutning, Colour Art Photo’s årsmøde vundet 1 guldmedalje, 2 sølvmedaljer, 2 bronzemedaljer samt diplom.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen og Martin Schubert/Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af Tilsted Com.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300 eller fotograf Ole Mortensen, tlf. 2022 8815.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

En fotografisk god høst

 

Det er godt nok tidligt, men årets høst er faktisk i gang!
I hvert fald den fotografiske høst af medaljer.
Tilsted Com´s fotograf, Ole Mortensen, er netop vendt hjem fra den europæiske fotografsammenslutning Colour Art Photo’s årsmøde i Vingstedcentret ved Vejle med ikke færre end én guld-, to sølv- og to bronzemedaljer samt diplom for et sjette billede.
Ole Mortensen havde sendt seks billeder ind til årsmødets konkurrence, der var delt i tre kategorier: Blue, Teens og Frit emne.
Den travle fotograf er i forvejen Colour Art Photo Master, der er en anerkendelse for at skabe og deltage i f.eks. videreuddannelse og ved at vinde medaljer i konkurrencer. Det har han nu gjort i de seneste fire års konkurrencer.
– Det er en livslang uddannelse at være fotograf, for man bliver aldrig færdig med at finde nye fotografiske måder at udtrykke sig på, siger Ole Mortensen, der er medejer af Tilsted Com.
Derfor bruger han en stor del af sin fritid til at dygtiggøre sig inden for bl.a. bryllups- og portrætfotografering i sit private firma Fotograf Ole Mortensen.
Se flere medaljebilleder på fotograf Ole Mortensens blog: fotografolemortensen.blogspot.com

Alle pressemeddelelser om: