Han har overtaget Annette Heicks møblerede lejlighed

10. oktober 2008

Til redaktionen

Holstebro, 10. oktober 2008

Vi e-mailer pressestof for Boligselskabet ”Sct. Jørgen” i Holstebro, som har renoveret boligområdet Tinggården for ca. 100 mio. kr., og i den forbindelse indrettede Annette Heick sin egen lejlighed. Den har taxachauffør Michael Jensen overtaget fuldt møbleret.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Søren Palmelund/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af Boligselskabet ”Sct. Jørgen”.

Yderligere informationer kontakt Boligselskabet ”Sct. Jørgen”, direktør Kurt Degnbol, tlf. 9742 4844.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Han har overtaget
Annette Heicks
møblerede lejlighed

 

Hvis man er kvik og parat til at tage en hurtig beslutning, har man gode chancer for at gøre en god handel!
Den type er taxachauffør Michael Jensen, og han har netop sparet en hel del penge til inventar i forbindelse med indflytningen i sin nye lejlighed i Tinggården i Holstebro.
Sammen med sin kæreste, Helle Blæsbjerg, har han nemlig overtaget den lejlighed på Thorsvej, som Boligselskabet ”Sct. Jørgen” har fået livsstilseksperten Annette Heick til at møblere og indrette.
– Jeg sagde til viceværten, at jeg var interesseret i at overtage både lejligheden og inventaret, og det er lykkedes. Vi havde i forvejen kigget på nogenlunde de samme møbler, som er i lejligheden, men de var lidt for dyre, fortæller Michael Jensen.
Da han så fik tilbuddet om at overtage lejlighedens møblement og gardiner til en væsentlig lavere pris, end de koster normalt, slog han til.
– Det er en god forretning, og så er lejligheden indrettet. Jeg er vældig tilfreds, siger han.
Annette Heick har indrettet lejligheden helt efter sit eget hoved med inventar fra Kumo Møbler i Holstebro. Det er sket i forbindelse med, at Boligselskabet ”Sct. Jørgen” har renoveret boligområdet Tinggården for ca. 100 mio. kr.
Annette Heick har sammen med sin mand, kongehusets køkkenchef Jesper Vollmer, lavet livsstilsbogen ”Hinsidan – på den anden side”.

Alle pressemeddelelser om: