Skal vi i biffen?

9. oktober 2008

Til redaktionen

Holstebro, 9. oktober 2008

Vi e-mailer pressestof for Struer AAB, som i forbindelse med projekt ”Det gode Liv” i Grønnedal, inviterer børn og unge i biografen i efterårsferien.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Søren Palmelund/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af Struer AAB.

Yderligere informationer kontakt Struer AAB, projektleder Søren Christensen,
tlf. 5122 2429 eller forretningsfører Linda Green, tlf. 2124 1023.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Skal vi i biffen?

 

– Vil du med i biografen … jeg har en billet til dig?
Sådan vil det lyde mange gange i de kommende dage, når unge fra boligområdet Grønnedal i Struer forventningsfulde trækker deres bedste venner fra byen til side og giver dem det gode tilbud.
Det sker som led i Arbejdernes Andelsboligforenings projekt ”Det gode Liv”, hvor man i samarbejde med beboerne vil gøre Grønnedal til et attraktivt boligområde og engagere områdets børn, unge og voksne i byens hverdag.
– Grønnedal er kendetegnet ved at have mange udenlandske beboere, der kommer fra vidt forskellige etniske kulturer. En stor procentdel har desuden ikke et fast arbejde, og det betyder, at de ikke har økonomisk overskud til f.eks. at gå i biografen. Derfor vil vi gerne give børnene og de unge en mulighed for at gøre noget for deres kammerater. Det giver selvværd, siger projektleder Søren Christensen.
Foruden adgang til biografen omfatter billetterne også gratis sodavand og popcorn. Billetterne gælder til Apollon i Struer til filmen ”Disco Ormene”, der vises mandag den 13. oktober.

Alle pressemeddelelser om: