Annette Heick flytter til Holstebro – for en dag!

30. september 2008

Til redaktionen

Holstebro, 30. september 2008

Vi e-mailer pressestof for Boligselskabet ”Sct. Jørgen” i Holstebro, som har renoveret boligområdet Tinggården for ca. 100 mio. kr. og i den forbindelse har de fået Annette Heick til at indrette sin egen lejlighed. Der er åbent hus fredag den 3. oktober fra 13.00 til 17.00 på Thorsvej 90.

Tekst ved journalist Flemming Hove
Foto ved fotograf Søren Palmelund/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af Boligselskabet ”Sct. Jørgen”.

Yderligere informationer kontakt Boligselskabet ”Sct. Jørgen”, direktør Kurt Degnbol, tlf. 9742 4844.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Annette Heick flytter til Holstebro – for en dag!

 

Boligindretning har en stor plads i tv-værtinden Annette Heicks hjerte. Derfor flytter hun nu til Holstebro i sin egen lejlighed – for en dag.
Fredag den 3. oktober inviterer hun til åbent hus i lejligheden Thorsvej 90, som hun har indrettet helt efter sit eget hoved med inventar fra Kumo Møbler i Holstebro.
Det sker i forbindelse med, at Boligselskabet ”Sct. Jørgen” har renoveret boligområdet Tinggården for ca. 100 mio. kr. Samarbejdet med Annette Heick skal vise, at man med enkle midler sagtens kan indrette en lejlighed, der har personlighed. Det er én af de grundbegreber, hun altid har i fokus, når hun skal indrette en bolig.
Annette Heick har demonstreret sin holdning både på tv, og da hun sammen med sin mand, kongehusets køkkenchef Jesper Vollmer, lavede livsstilsbogen ”Hinsidan – på den anden side” – om det at flytte til Sverige.

Alle pressemeddelelser om: