Kongeligt besøg ved forsker-event

23. september 2008

Til redaktionen

Holstebro, 23. september 2008

Vi e-mailer pressestof for Komitéen for Unge Forskere. I går deltog H.K.H. Prins Joachim og prinsesse Marie i Science Night i forbindelse med EUCYS 2008.
Læs mere på www.eucys.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Søren Palmelund/Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af EUCYS 2008.

Læs dages avis som e-pages på http://www.e-pages.dk/tilsted/109/

Yderligere informationer kontakt Unge Forskere, næstformand og professor Peter Mose Larsen, tlf. 6611 9776, 4031 9776 eller mail pml@eurocontest.dk

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Kongeligt besøg ved forsker-event

 

Prins Joachim og prinsesse Marie viste deres store interesse for forskning og videnskab, da de mandag aften deltog i åbent hus-arrangementet Science Night i forbindelse med europamesterskaberne for unge forskere i København.
Prinseparret havde på forhånd glædet sig meget til at være med, og prinsen, der er protektor for Unge Forskere – Danmark, havde specielt bedt om at være tæt på de unge forskere under arrangementet.
Og det kom der mange hyggelige og udbytterige samtaler ud af.
Ud over prins Joachim og prinsesse Marie deltog en lang række honoratiores, unge forskere samt både danske og udenlandske pressefolk i Science Night på Radisson SAS Scandinavia Hotel.
Arrangementet bliver bl.a. skildret i en ny daglig morgenavis, der har set dagens lys under europamesterskaberne. Den hedder TODAY og er skabt til kun at eksistere, så længe unge forskere fra ca. 50 lande er i København for at vise deres talenter.
TODAY er leverandør af forsker-nyheder til det kongelige danske hof, der er blandt modtagerne. Avisen leveres med bud, og således kunne kongehuset tirsdag morgen læse om prins Joachim og prinsesse Maries besøg ved Science Night.
Avisen udkommer i et oplag på 2000 eksemplarer, og målgruppen er foruden kongehuset bl.a. deltagerne, dommerjuryen, ministerier, ambassader, sponsorer og såvel danske som udenlandske medier.
Den nye avis produceres af kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro, der i tæt samarbejde med EU og Unge Forskere – Danmark har ansvaret for al intern og ekstern kommunikation under EUCYS.
Ud over den daglige printavis bliver der produceret elektroniske aviser på nettet samt online-nyheder på Radisson SAS Scandinavia Hotel i København.

Alle pressemeddelelser om: