Dansk virksomhed støtter unge forskere

23. september 2008

Til redaktionen

Holstebro, 23. september 2008

Vi e-mailer pressestof for Komitéen for Unge Forskere. Unge Forskere – Danmark er storleverandør af medarbejdere til den danske virksomhed Novozymes.
Læs mere på www.eucys.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Søren Palmelund/Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af EUCYS 2008.

Læs dages avis som e-pages på http://www.e-pages.dk/tilsted/109/

Yderligere informationer kontakt Unge Forskere, næstformand og professor Peter Mose Larsen, tlf. 6611 9776, 4031 9776 eller mail pml@eurocontest.dk

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Dansk virksomhed støtter unge forskere

 

Unge Forskere – Danmark er storleverandør af medarbejdere til den danske virksomhed Novozymes, der er verdens førende inden for bioinnovation.
Koncerndirektør med ansvar for forskning og udvikling, Per Falholt, er glad for det positive samarbejde og for konkurrencer som de i gangværende europamesterskaber for unge forskere (EUCYS) i København.
– Vi ser på de unge som individuelle personer, der introducerer os for det bedste af det bedste i den nye generation af forskere. De er samtidig en inspiration for vores organisation, siger han.
Thomas Rasmussen er én af de talentfulde unge forskere, som er blevet tilknyttet Novozymes. Han kom i kontakt med virksomheden, efter at han havde deltaget i Unge Forskere i 2003. I øjeblikket er han konsulent hos Novozymes i Beijing, og han begynder på fuldtid i 2009, når han har færdiggjort sit masterprojekt på DTU.
Og han er ikke den eneste.
Verdensmester Christoffer Norn, som deltager i EUCYS, har benyttet sig af muligheden for at arbejde på Novozymes, hvor han lavede det projekt, han vandt VM med.
Med Thomas Rasmussen som mellemmand er også to andre danske EUCYS-deltagere blevet tilknyttet Novozymes.
Cecilia Engel Thomas skal arbejde videre med sit projekt til VM i 2009, og Cecilie Nøhr Pedersen skal i seks måneder arbejde med mamale celler hos Novozymes´ forskningsafdeling i Adelaide, Australien.

Alle pressemeddelelser om: