Det er en fin bog

19. september 2008

Til redaktionen

Holstebro, 19. september 2008

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com, som har udgivet en ny profilbog om Ringkøbing-Skjern Kommune. Bogen blev i går præsenteret på rådhuset i Ringkøbing.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Søren Palmelund/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af Tilsted Com.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Profilbog om Ringkøbing-Skjern Kommune udgivet:

Det er en fin bog

 

– Det er en fin bog. Den er rigtig flot!
Tilfredsheden blandt de ca. 50 deltagere var stor, da kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro torsdag præsenterede en ny profilbog om Ringkøbing-Skjern Kommune.
Profilbogen om landets arealmæssigt største kommune blev flittigt studeret i Rådhushallen i Ringkøbing, og borgmester Torben Nørregaard var da også glad for det, han så.
– Bogen giver en flot beskrivelse af kommunens aktiviteter og erhvervsliv. Vi bor jo i Danmarks lykkeligste område, og jeg er sikker på, at profilbogen kan bruges fremover, sagde borgmesteren og indrømmede, at kommunen hidtil har manglet den form for materiale.
Torben Nørregaard fastslog, at det ikke var et kommunalt produkt og derfor ikke noget, der var brugt skatteyderpenge på. Derfor rettede han en tak til Tilsted Com for initiativet og for godt arbejde.

På internettet

Den 212 siders store profilbog indeholder 656 billeder fra kommunen, og i korte tekster fortælles der om alt, hvad kommunen kan tilbyde af bl.a. erhvervsliv, handelsliv, kultur- og idrætsliv, turisme, uddannelse og fritidsliv.
Det har været vigtigt, at både kendte og ukendte borgere udtaler sig om livet i kommunen, så bogen er præget af personlighed, dynamik og nærvær. Bogen skal bruges aktivt af kommunen og erhvervslivet til at udbygge kendskabet til mulighederne i landets lykkeligste område.
Bogen er ved udgivelsen allerede historie. Derfor er den lagt på
www.ring-skjern-profil.dk, hvor man i de kommende år løbende vil kunne finde de nyeste og mest opdaterede informationer om kommunen.

Billig gave

Bureauindehaver Bent Tilsted fortalte om arbejdet med bl.a. at overbevise erhvervslivet om idéen med profilbogen, og han betragtede processen som både rimelig, sund og fornuftig.
Der er også mange muligheder for at få bogen og dens budskab udbredt i mange sammenhænge.
– Bogen koster kun 99 kr., og mange mener, det er for billigt. Men vi ser sådan på det, at her er der en prismæssig fornuftig gave, der ikke er dyrere end en buket blomster, sagde han.

Alle pressemeddelelser om: