Nye bøger – om EU og vestjysk kommune

12. september 2008

Til redaktionen

Holstebro, 12. september 2008

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com, der i næste uge udgiver to bøger – en om EU-konkurrence og en om Ringkøbing-Skjern Kommune.
Læs mere på henholdsvis www.eurocontest.dk og www.ring-skjern-profil.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Tekst må kun gengives i redaktionel sammenhæng ved omtale af Tilsted Com.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Nye bøger
– om EU og vestjysk kommune

 

I næste uge udgiver kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro to bøger, der sætter fokus på EU-konkurrence og en kommune.
Fredag den 19. september offentliggøres i samarbejde med EU en 140 siders stor bog i forbindelse med europamesterskaberne for unge forskere (EUCYS 2008), der finder sted fra den 19.-26. september i København.
Dagen før – torsdag den 18. september – præsenteres en 216 siders stor profilbog om Ringkøbing-Skjern Kommune, der nu er landets arealmæssigt største kommune.

De unge forskere

Bogen om ”the European Union Contest for Young Scientists”, der arrangeres af Unge Forskere – Danmark, fortæller detaljeret om fremtidens forskning i skikkelse af de unge forskere fra ca. 50 lande, som i København skal konkurrere om de bedste forskningsidéer og -projekter.
I bogen er der bl.a. indlæg af Prins Joachim, der er protektor for Unge Forskere – Danmark, EU-kommissær Janez Potocnik, videnskabsminister Helge Sander og undervisningsminister Bertel Haarder.

En aktiv bog

Profilbogen er resultatet af et samarbejde mellem Tilsted Com og Ringkøbing-Skjern Kommune.
Bogen indeholder 656 billeder fra kommunen, og i korte tekster fortælles der om alt, hvad kommunen kan tilbyde af bl.a. erhvervsliv, handelsliv, kultur- og idrætsliv, turisme, uddannelse og fritidsliv.
Bogen skal bruges aktivt af kommunen og erhvervslivet til at udbygge kendskabet til områdets mange muligheder.
Bogen er ved udgivelsen allerede historie, og derfor lægges den på internetportalen www.ring-skjern-profil.dk. Her vil man i de kommende år løbende kunne finde de nyeste og mest opdaterede informationer

Alle pressemeddelelser om: