Bureau laver redaktion ved forsker-EM

10. september 2008

Til redaktionen

Holstebro, 10. september 2008

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com, der i forbindelse med afviklingen af European Union Contest for Young Scientists i København, laver reportageredaktion i København fra 19. september til 26. september.
Læs mere om EUCYS på www.eurocontest.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Tekst må kun gengives i redaktionel sammenhæng ved omtale af Tilsted Com.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Bureau laver
redaktion ved
forsker-EM

 

Fotografer, journalister og andre af medarbejderne hos kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro er vant til at arbejde ”i marken”.
Men det er lidt af et særsyn, at bureauet i en uges tid laver en reportageredaktion uden for huset – og så endda i det indre København!
Det sker imidlertid i forbindelse med europamesterskaberne for unge forskere, der finder sted fra 19.-26. september i hovedstaden.

Største opgave

Tilsted Com har i tæt samarbejde med EU og Unge Forskere – Danmark ansvaret for al intern og ekstern kommunikation under arrangementet. Det betyder bl.a., at der dagligt udgives en printavis, elektroniske aviser på nettet samt online-nyheder på Radisson SAS Scandinavia Hotel i København.
Den tre mands store redaktion indsamler og producerer nyheder, artikler og billeder, hvorefter materialet bearbejdes og færdiggøres af kollegerne i bureauet. Dermed har både deltagere, gæster samt de ca. 30 udenlandske pressefolk og de danske medier hele tiden overblik over, hvad der foregår.
– Det er bureauets største opgave i 2008, og den er en kæmpe udfordring. Alle vore faggrupper er involveret i opgaven, og vi vil gøre vort ypperste for, at alting går op i en højere enhed, siger bureauindehaver Bent Tilsted.

Arrangementer

Det er 20. gang, der er europamesterskaber for unge forskere, og ved det ugelange arrangement i København bliver Radisson SAS Scandinavia Hotel centrum for begivenhederne.
Desuden er der arrangementer på bl.a. Axelborg, Nationalmuseet, Danmarks Tekniske Universitet, Københavns Universitet, Københavns Rådhus, i Tivoli og i Cirkusbygningen.

Alle pressemeddelelser om: