Vi skylder de unge at gøre vort ypperste

11. august 2008

Til redaktionen

Holstebro, 11. august 2008

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com, der har ansvaret for al intern og ekstern kommunikation når unge forskere fra 52 lande i september mødes i København til finalen i ”European Union Contest for Young Scientists”.

www.eurocontest.dk

www.unge-forskere.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Plakat AD’er Britt Madsen.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen
f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Kommunikationsbureau forud for forsker-EM:

Vi skylder de unge
at gøre vort ypperste

 

Når unge forskere fra 52 lande i september mødes i København for at konkurrere om de bedste forskningsidéer og -projekter, har kommunikationsbureauet Tilsted Com fra Holstebro ansvaret for al intern og ekstern kommunikation.

Det sker i tæt samarbejde med EU og Unge Forskere – Danmark, der for anden gang arrangerer finalen i ”European Union Contest for Young Scientists”. Der er i over et år arbejdet med det ugelange finalearrangement fra 19.-26. september.

Tilsted Com står for hele kommunikationen fra idé, grafisk strategi, PR, bladfremstilling, elektroniske informationer, hjemmesider, bogfremstilling m.m.

Under arrangementet udgives der dagligt en print-avis, elektroniske aviser på nettet samt online-nyheder på Radisson SAS Scandinavia Hotel i København.

Markant fremgang
– Det er bureauets største opgave i 2008, og den er en kæmpe udfordring. Alle vore faggrupper er involveret i opgaven, og vi vil gøre vort ypperste for, at alting går op i en højere enhed. Det skylder vi ikke mindst de unge forskere, der med deres dygtighed og engagement kan gøre verden til et lidt bedre sted at leve. Både miljømæssigt og sundhedsmæssigt, siger bureauindehaver Bent Tilsted.

Tilsted Com har arbejdet sammen med Unge Forskere i de seneste fem år. Hvert år er antallet af deltagere og projekter til de landsdækkende danske konkurrencer for børn og unge steget markant, og unge danske forskere har internationalt placeret sig i verdenseliten.

Prominente besøg
Radisson SAS Scandinavia Hotel er centrum for begivenhederne, og desuden er der arrangementer på bl.a. Axelborg, Nationalmuseet, Danmarks Tekniske Universitet, Københavns Universitet, Københavns Rådhus, i Tivoli og i Cirkusbygningen.

I løbet af ugen får de unge forskere prominente besøg af EU-kommissær, Nobelprismodtagere og flere danske ministre samt af Prins Joachim, som er protektor for Unge Forskere – Danmark.

Det er 20. gang, der er europamesterskaber for unge forskere, og de bliver vurderet og bedømt i en konkurrence, hvor kun de allerbedste får præmier.

Alle pressemeddelelser om: