Stor interesse for rejse til sommeropera på nyistandsat jysk herregård

8. august 2008

Til redaktionen

Holstebro, 8. august 2008

Sommeropera på
nyrestaureret
vestjysk herregård

Efter istandsættelse for millioner af kroner genåbner nu herregården Nørre Vosborg, 20 kilometer vest for Holstebro. Fremover skal det blandt andet være kultursted, og i den første sæson spilles der stort ud. Musikdramatisk Teater og Aarhus Sommeropera viser den populære opera ”Elskovsdrikken” på Nørre Vosborg. Det sker i august som sommeropera – se mere nedenfor i pressemeddelelsen.

”Elskovsdrikken” får på Nørre Vosborg fem solister, kor og statister. Musikken leveres af et udvidet Randers Kammerorkester.

Poster for forestillingen vedlagt som illustrationsmulighed.

Elskovsdrikken opføres på Nørre Vosborg fire gange:
Tirsdag den 19. august kl. 19.30
Onsdag den 20. august kl. 19.30
Fredag den 22. august kl. 19.30
Søndag den 24. august kl. 16.00

Nørre Vosborg: http://www.nrvosborg.dk/
Musikdramatisk Teater: www.musikdramatiskteater.dk
Aarhus Sommeropera: http://www.aarhus-sommeropera.dk/

Yderligere oplysninger kan indhentes hos
Operachef Flemming Vistisen, tlf. 97 40 36 36 eller 23 32 50 43
Teaterleder Pernille Elimar, tlf. 96 11 78 35 eller 40 92 78 95

Venlige hilsner

journalist
Niels Stoktoft Overgaard
Tlf. 97 41 13 54

 

Stor interesse for rejse til sommeropera på nyistandsat jysk herregård

 

Københavnere, sjællændere og fynboere drager til Nørre Vosborg for at opleve ”Elskovsdrikken”

Riis Rejser har specialiseret sig i at sende musikinteresserede danskere til de store operahuse rundt om i verden, men også herhjemme findes der forestillinger, som kan friste til en rejse. Foreløbig knap 30 københavnere, sjællændere og fynboere har bestilt en tur til herregården Nørre Vosborg i Vestjylland. Her skal de fredag den 22. august opleve Donizettis muntre opera ”Elskovsdrikken”.

Bussen er allerede halvt fyldt. Med to måneder tilbage regner rejsekonsulent Kirsten Kallesøe fra Riis Rejser med at få alle sæder i vognen besat.

Det er Musikdramatisk Teater med hjemsted i Holstebro, Herning, Ikast-Brande og Struer kommuner, der producerer ”Elskovsdrikken” i samarbejde med Århus Sommeropera. Forestillingen vises i alt fire gange på Nørre Vosborg, 20 km vest for Holstebro. Der er premiere 19. august og sidste forestilling 24. august.

Nørre Vosborg er gennem de seneste år restaureret for mange millioner kr. og fremstår i dag som et spændende kultursted. Riis Rejsers gæster skal også på rundvisning. De skal spise middag inden operaen på Nr. Vosborgs restaurant, og de skal overnatte på herregårdens hotel.

”Elskovsdrikken” rummer masser af komiske situationer, kærlighed, karikaturer og intriger. Desuden indeholder forestillingen iørefaldende musik, som også begejstrer folk, der ikke er vant til at gå til opera.

Solisterne på Nørre Vosborg bliver blandt andre Helge Rønning, Kristine Becker Lund, Jens Søndergaard og Jens Bruno Hansen. Instruktion: Englænderen Christopher Cowell, der har iscenesat operaer i det meste af Europa.

Alle pressemeddelelser om: