Privatskole kåret som den bedste

27. marts 2008

Til redaktionen

Holstebro, 27. marts 2008

Vi e-mailer pressestof for Komitéen for Unge Forskere. Brenderup og Omegns Realskole på Fyn er i år kåret til Årets Skole i Natur&Teknik.
Præmieoverrækkelsen finder sted mandag 31. marts på Århus Rådhus.
Læs mere på www.unge-forskere.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Martin Schubert/Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt Komitéen for Unge Forskere, næstformand og professor Peter Mose Larsen, tlf. 4031 9776, e-mail pml@unge-forskere.dk

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Unge Forskeres konkurrence ”Natur&Teknik”:

Privatskole kåret som den bedste

 

– Hvis du kan vinde igen, får du et lokale, der kun er beregnet til forskning!
Nogenlunde sådan sagde skoleleder Poul Strandgaard fra Brenderup og Omegns Realskole på Fyn til lærer Jennifer Ballinger Thomsen, efter at hun to år i træk havde vundet priser i Unge Forskeres landsdækkende konkurrencer.
Den udfordring tog Jennifer Ballinger Thomsen op, og i 2007 vandt hun for tredje år præmier med sine elever. Og nu har hun og hendes elever gjort det igen – for fjerde år i træk!
Mandag den 31. marts kan hun ved Unge Forskeres finale på Århus Rådhus triumferende modtage det synlige bevis på, at den private skole er blevet kåret som Årets Skole 2008 i konkurrencen ”Natur&Teknik”.
Så hun har fået sit lokale … og førstepræmien på 25.000 kr. skal gå til udstyr.
– Det er et kolossalt skulderklap at blive kåret som Årets Skole 2008. Lærerne har ydet en stor indsats med Jennifer som primus motor, og når vi vinder en præmie for fjerde år i træk, er det mere end svært at bevare pessimismen, lyder det lunt fra Poul Strandgaard.
– Det er kun ildsjæle, der når de resultater, som Jennifer har gjort, og det er noget, vi som skole skal støtte. Vi er jo en privatskole, og derfor er der nok kortere vej fra idé til handling end på skoler i offentlig regi. Vi ser sådan på det, at når folk brænder for en sag og har mulighed for at vise det, skal vi også bakke det op, siger han.

Alle pressemeddelelser om: