Succes kræver at man tilpasser sig

14. marts 2008

Til redaktionen

Holstebro, 14. marts 2008

Vi e-mailer pressestof for Frifeldt Huse A/S i Vildbjerg, som producerer og sælger træhuse. Virksomheden har en strategi, hvor de tilpasser sig boligsituationen.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Frifeldt Huse A/S, direktør Kurt Kristensen, tlf. 9626 5441.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Det går op og ned i byggebranchen:

Succes kræver at
man tilpasser sig

 

Et succesrigt håndboldhold, der er vant til at vinde med 10 eller flere mål, har det svært, når det pludselig bliver hverdag med knebne sejre og uafgjorte kampe. Nøjagtig samme situation er byggebranchen havnet i efter nogle år med fuld fart på.
– En del af byggebranchen har satset alt på, at de gunstige tider for byggeriet vil fortsætte i lang tid endnu, og det kan give bagslag. Derfor har vi været meget bevidste om at have en strategi, der gør os i stand til at tilpasse os boligsituationen her og nu, siger direktør Kurt Kristensen fra Frifeldt Huse A/S i Vildbjerg.

Tjener penge

Virksomheden producerer og sælger træhuse som både fritids- og helårsboliger. Godt indeklima, naturlige materialer, lys og udsigt er i fokus i såvel de mindre klassiske huse som i de større, mere eksklusive boliger. Målet er at bygge ca. 40-50 huse om året, og det er muligt ved at tilpasse sig markedet.
– Vi skal ikke sælge et bestemt antal huse om året. Vi ønsker i stedet at tjene det nødvendige på dem, vi bygger. Det har givet os en sund forretning, og vi oplever ikke det chok, som andre i byggebranchen har gjort. Der er i øjeblikket uenighed om, hvorvidt pilen peger op eller ned på det danske boligmarked, men vi oplever ikke situationen så negativ, som pressen ellers vil gøre den til, siger Kurt Kristensen.

Tilliden

Han ser tillid som en afgørende forudsætning for et godt samarbejde mellem sælger og køber.
– Hvis ikke vi tjener penge på vores arbejde, er vi useriøse. Så havde vi ikke mulighed for at udvikle produkterne. Vi ville heller ikke kunne levere den service, vi gør, eller tilbyde køberne fem års garanti på projektet. Tillid hænger uløseligt sammen med seriøsitet, siger Kurt Kristensen.

Alle pressemeddelelser om: