Skatteminister i Naur-Sir: 1 % af momsen lig med 7 mia. kr.

4. marts 2008

Til redaktionen

Holstebro, 4. marts 2008

Vi e-mailer pressestof for Naur-Sir Borgerforening, som hver den første mandag i måneden inviterer til fællesspisning i sognegården. I går havde de besøg af skatteminister Kristian Jensen, som fortalte om hverdagen som skatteminister
.
Tekst og fotos ved Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Skatteminister i Naur-Sir: 1 % af momsen lig med 7 mia. kr.

 

Landets skatteminister Kristian Jensen fik et gratis måltid mad sammen med 150 borgere i Naur-Sir mandag aften i sognegården til fællesspisning. Første mandag aften i måneden står der mad og kultur på programmet i nærsamfundet. Det har været programmet de sidste 24 mandage med forskellige indlæg og debatter.

Skatteminister Kristian Jensen fra Lind ved Herning havde et fantastisk godt indlæg, hvor han livligt fortalte om hverdagen med at styre 800 mia. danske kroner. F.eks. fortalte han, at hvis man tager 1% af momsen i Danmark, svarer det til en mindre indtægt for staten på 7 mia. kr.

Venstre arbejder på at sikre mere frugt og grønt til danskerne ved at sænke prisen. Men det er ikke let, for hvornår holder en kartoffel op med at være sund. Som brunet kartoffel, pommes frites eller chips? Måske er det bedre at give alle børn frisk frugt i skolen tilkendegav Kristian Jensen.

Yes minister – gælder ikke for landets nuværende skatteminister. Kristian Jensen. Han kan godt selv lave kaffe og hente vand i ministeriet. Medarbejderne behøver ikke sidde til langt ud på aftenen, når Kristian Jensen arbejder længe – de skal jo også passe deres familier.

Alle pressemeddelelser om: