Fotografiske medaljer

28. januar 2008

Til redaktionen

Holstebro, 28. januar 2008

Vi e-mailer pressestof for Tilsted Com. Fotograf Ole Mortensen har ved den europæiske fotografsammenslutning, Colour Art Photo’s årlige konkurrence vundet 2 sølvmedaljer, 2 bronzemedaljer samt diplom.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300 eller fotograf Ole Mortensen, tlf. 2022 8815.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Fotografiske medaljer

 

Nok vandt de danske håndboldherrer guldmedaljer ved EM i Norge, men sølv- og bronzemedaljer er heller ikke at foragte, når man får flere af slagsen!
Og det var, hvad Tilsted Com’s fotograf, Ole Mortensen, gjorde ved den europæiske fotografsammenslutning Colour Art Photo’s årlige konkurrence.
Ole Mortensen havde sendt seks billeder ind til konkurrencen, og han høstede ikke færre end to sølv- og to bronzemedaljer samt diplom for et femte fotografi i det skrappe selskab. Konkurrencen var delt i tre kategorier: Frit emne, bryllup og gravid.
I tilgift er Ole Mortensen blevet udnævnt til Colour Art Photo Master. Det er en titel, som fotograferne kan erhverve sig ved at skabe eller deltage i aktiviteter af forskellige slags og ved at vinde guld-, sølv- eller bronzemedaljer i konkurrencer. Det har Tilsted Com’s fotograf bl.a. gjort i de foregående to års konkurrencer.
Ole Mortensen er medejer af Tilsted Com, og han elsker sit fag. Derfor nøjes han ikke med at fotografere i arbejdstiden. Han bruger også en stor del af fritiden til at dygtiggøre sig inden for bl.a. bryllups- og portrætfotografering i sit private firma Fotograf Ole Mortensen.

Alle pressemeddelelser om: