Du bor sammen med Australiens indfødte

21. januar 2008

Til redaktionen

Holstebro, 21. januar 2008

Vi e-mailer pressestof for OurWorld A/S, som har planlagt en spændende rejse til Australien, hvor deltagerne kommer til at bo sammen med de indfødte.
Se mere på www.ourworld.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Tekst må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt OurWorld A/S, direktør Christian Weis Jensen, tlf. 9742 5040.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Du bor sammen med Australiens indfødte

Rejsebureau tager som det første i verden deltagerne med til det oprindelige Australien.

Rejsebureauet OurWorld A/S i Lemvig er det eneste rejseselskab i verden, som tager gæsterne med til de indfødte aboriginers enemærker på Cape York-halvøen i Australien.
I perioden fra den 5. til den 28. september har rejsebureauet arrangeret en helt speciel rejse til Australien. Den er skræddersyet til eventyrlystne rejsende, som ønsker at få et unikt indblik i Australiens storslåede natur og karakteristiske ånd.
– Undervejs vil vi bo sammen med Larma Larma-folket, hvor vi oplever deres levevis og skikke, som er gået i arv gennem generationerne de sidste 50.000 år, fortæller direktør Christian Weis Jensen.

Legendarisk

At opleve det oprindelige Australien er som at følge i fodsporene på de store opdagelsesrejsende, der i sin tid udforskede “The Land Down Under”.
Med den legendariske bøffeljæger Jan Rune som guide vil rejsedeltagerne opleve, at Australien er andet og meget mere end krystalklart hav med verdens længste koral rev, kolossale ørkenområder, charmerende storbyer og arkitektur i verdensklasse.
På rejsen besøger deltagerne desuden nogle af verdens mest berømte seværdigheder som f.eks. Sydney´s Operahus, Ayers Rock og Great Barrier Reef. Dertil kommer, at de rejsende også vil stifte bekendtskab med nogle af de mest øde områder i verden som f.eks. The Tanami Desert, The Savannah Country og Cape York Peninsula.

Alle pressemeddelelser om: