En oplevelse for livet

16. januar 2008

Til redaktionen

Holstebro, 16. januar 2008

Vi e-mailer pressestof for OurWorld A/S, som har planlagt en spændende rejse til Nordkorea og Kina.
Se mere på www.ourworld.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Tekst må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt OurWorld A/S, direktør Christian Weis Jensen, tlf. 9742 5040.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

En oplevelse for livet

Rejsebureauet OurWorld i Lemvig har planlagt spændende rejse til Nordkorea og Kina.

Spændende eventyr, stærke indtryk og indblik i en helt anderledes kultur er sat på forsommerens menukort hos rejsebureauet OurWorld A/S i Lemvig.
En helt speciel rejse til Kina og Nordkorea er nu fastlagt i perioden fra 27. maj til 9. juni, og der venter ifølge direktør Christian Weis Jensen deltagerne en oplevelse for livet.
– Nordkorea må være verdens mest eksotiske rejsemål og blandt de sværeste at besøge. Det er ikke en badeferie, og selv det at få information om selve landet kan være lidt af en udfordring. At rejse som turist til Nordkorea er måske det sidste, man har drømt om, for det er et land, som man sjældent hører tale om i turistsammenhænge, siger han.

Kræver accept

Rejsen til Kina og Nordkorea vil føre deltagerne ind i både kendte og ukendte verdener, traditioner, skikke og måder at leve på. Og for at få det fulde udbytte skal man acceptere og respektere de rammer, som navnlig Nordkorea sætter for udenlandske gæster. Så er man til gengæld også sikker på at blive beriget med storslåede historiske, kulturelle og religiøse oplevelser.
– Nordkorea er et rejsemål for de erfarne, som tidligere har oplevet lidt af hvert, og som ser en udfordring i at prøve noget nyt. Rejsen foregår inden for bestemte rammer, og det er kun få beskåret at opleve noget så unikt som den nordkoreanske kultur, siger Christian Weis Jensen.
Undervejs får rejsedeltagerne lejlighed til at opleve blandt meget andet Beijings varemærke Himlens Tempel, Nordkoreas hovedstad Pyongyang, det amerikanske spionskib USS Pueblo, hellige bjerge, det ældgamle Pohyon Tempel, den Himmelske Freds Plads, Den Forbudte By og Den Kinesiske Mur.
OurWorld indkalder alle rejsedeltagere til et informationsmøde, hvor de kan få meget mere at vide om rejsen, og om de begrænsninger, de på forhånd skal acceptere.

Alle pressemeddelelser om: