BMW-hæder til Meiniche

17. december 2007

Til redaktionen

Holstebro, 17. december 2007

Vi e-mailer pressestof for Meiniche I/S i Holstebro, som i dag er blevet QMA-cerficeret efter BMWs strenge krav.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Søren Palmelund /Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.
Tekst og fotos findes på www.presseoversigt.dk

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

BMW-hæder til Meiniche

 

– Så fik vi det!
Bilforhandler Jesper Meiniche fra Holstebro var klædeligt stolt, da han mandag eftermiddag viste medarbejderne i Meiniche I/S det trofæ, som han netop havde modtaget fra BMW. Trofæet er beviset på, at firmaet nu er QMA-certificeret efter BMWs strenge internationale krav, som langt overstiger ISO-certificeringen.
– Med certificeringen har vi understreget, at vi satser fremtiden på BMW og sideløbende med forhandlingen af Seat og Kia, hvor firmaet også er både Tüv- og D.A.F-certificeret. Det giver os overskud til at blive bedre til det, vi arbejder med til daglig, siger Jesper Meiniche.
Det var den nye direktør for BMW Danmark, Søren Worck Jepsen, som overrakte trofæet, og han fastslog, at det er hele firmaet, som er blevet certificeret. Arbejdet har stået på i tre år og har omfattet alle afdelinger.
– Det nytter ikke, at BMW har de fedeste biler og et af de bedste brands, hvis ikke kunderne føler sig godt behandlede hos vore forhandlere. Derfor vil jeg sige tillykke med et flot resultat. Jeg ved godt, at arbejdet med certificeringen har været et bjerg at bestige, og derfor skal I nyde udsigten, sagde Søren Worck Jepsen.

Alle pressemeddelelser om: