Tagfirma åbner afdeling i Viborg

4. december 2007

Til redaktionen

Holstebro, 4. december 2007

Vi e-mailer pressestof for tagfirmaet Phønix Tag Midt-Vest A/S i Sørvad, som åbner afdeling i Viborg. Læs mere på www.tag-midt-vest.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove
Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer fås ved henvendelse til Phønix Tag Midt-Vest A/S, Carlo Henriksen, tlf. 9743 8355 eller Lars Østergaard, tlf. 8661 4177.

Med venlig hilsen
f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Tagfirma åbner
afdeling i Viborg

 

Viborg har mange byggeprojekter i gang, og derfor åbner tagfirmaet Phønix Tag Midt-Vest A/S nu en afdeling i regionsbyen.
Tagfirmaet med hovedsæde i Sørvad ved Holstebro er en efterspurgt samarbejdspartner, og med en fast base i Viborg kan man hurtigt løse både store og små tagopgaver i nærmiljøet.
Firmaet er allerede involveret i adskillige tagprojekter i området, og den nye afdeling er led i en naturlig udvikling, så man kan yde en endnu bedre lokal indsats.
Den nye mand hos Phønix Tag Midt-Vest i Viborg er servicemand og tagdækker gennem mange år, Lars Østergaard. Men ud over mandskabet i Viborg stiller afdelingen i Sørvad den nødvendige ekspertise til rådighed, og således står flere end 25 mand klar til at bakke op.
Det er planen, at Viborg-afdelingen skal udvikle sig til et betydeligt tagcenter, og allerede nu er der opbygget eget lager med kontorfaciliteter.

Alle pressemeddelelser om: