I julemandens tjeneste

23. november 2007

Til redaktionen

Holstebro, 23. november 2007

For mere information, aftale om interviews m.m. kontakt Mette Schou Hansen på 24 65 47 50 eller på email – mette@eventyrteatret.dk

Læs mere på www.eventyrteatret.dk
Foto findes på:
www.billedarkivet.com/k-eventyrteatret/

Eventyrteatret præsenterer årets dejligste julemusical for hele familien

I julemandens tjeneste

Premiere lørdag 24. novembre 2007 kl. 12.00 i Glassalen, Tivoli

Eventyrteatret er stolt over at kunne præsentere en fantasifuld og hæsblæsende familiemusical for hele familien.
”I julemandens tjeneste” er en agentmusical efter alle julekunstens traditionsrige regler. 22 talentfulde børn og unge mellem 7-19 år kan opleves i Glassalen i Tivoli fra den 24. november og de efterfølgende weekender frem til 16. december 2007.

Problemer i Eventyrland

Den onde Dr. No-Christmas har planlagt at sabotere julen. I sit laboratorium på Nordpolen lægger han skumle planer sammen med sin tomhjernede, men farlige medhjælper, Javs. Heldigvis er Julemandens bedste agent, Nisse 07 på pletten, parat til at redde julen sammen med den seje agentnissepige Lolly.
Vi møder opfindernissen Q8, sekretæren Frøken Funnypenny og resten af Julemandens hemmelige agenter. Her er forrygende kampscener, eksplosive pebernødder, toptrænede pingviner, juleromantik – og selvfølgelig masser af musik og dans. Så mon det lykkes Nisse 07 at redde julen, vinde Lollys hjerte og besejre Dr. No-Chrismas?

Bag scenen

Det er manuskriptforfatter Gunvor Reynberg, der har digtet historien til ”I julemandens Tjeneste”. Hun har senest stået bag Eventyrteatrets anmelder roste efterårsforestilling, ”Østen for Solen og Vesten for Månen”, der spillede for fulde huse i Glassalen i Tivoli i oktober måned.
Christian Dahlberg har komponeret iørefaldende julemusik til forestillingens sange, som indøves af Pauline Sæther, mens
det er Troells Toya, der instruere de talentfulde børn.
Mette Soldan og Dennis Keller koreograferer de flotte danse. Christine Brincker har kreeret de mange kostumer til de sprælske figurer, mens Kirsten Brink står for den fantasifulde julescenografi.

Alle pressemeddelelser om: