Bestyrelsesformand Flemming Østergaard og videnskabsminister Helge Sander viste stor interesse for fremtidens “intelligente fodboldtrøje”.

11. november 2007

Til redaktionen

Holstebro, 11. november 2007

Vi e-mailer pressestof for videnskabsminister Helge Sander, som sammen med bestyrelsesformand Flemming Østergaard besøgte uddannelsescentret TEKO ved Herning inden topopgøret mellem FCM og FCK.

Tekst ved Tilsted Com.
Foto ved fotograf Søren Palmelund/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt videnskabsminister Helge Sander,
tlf. 4082 8958.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Bestyrelsesformand Flemming Østergaard og videnskabsminister Helge Sander viste stor interesse for fremtidens “intelligente fodboldtrøje”.

 

Det skete søndag, da de besøgte uddannelsescenteret TEKO ved Herning forud for topopgøret mellem FCM og FCK på SAS arena.

Fremtidens fodboldtrøje vil være en omvandrende computer: Den vil registrere spillerens temperatur og sende detaljerende situationsrapporter til træner og læger på sidelinien om spillerens fysik og løbemønstre. Den vil tilmed kunne fjerne lugt og snavs.

De såkaldte intelligente fodboldtrøjer var omdrejningspunktet, da bestyrelsesformand i PARKEN Sport & Entertainment A/S Flemming Østergaard og videnskabsminister Helge Sander besøte TEKO – landets førende tekstiluddannelsescenter – i Birk ved Herning.

Det skete forud for topopgøret mellem FC Midtjylland og FC København søndag den 11. november på SAS Arena i Herning.

Som minister med ansvar for teknologiområdet og med stor interesse for idræt ønsker Helge Sander at sætte fokus på de muligheder, som den nye teknologi kan tilføre sportens verden og dansk erhvervsliv.

På mødet drøftede Flemming Østergaard, rektor for TEKO Anne-Mette Zachariasen, leder af TEKO’s Videncenter for Intelligente Tekstiler, Hanne Troels Jensen sammen med Helge Sander de muligheder, der ligger inden for intelligent sportstøj.

Alle pressemeddelelser om: