Mere tid til vilde idéer

5. november 2007

Til redaktionen

Holstebro, 5. november 2007

Vi e-mailer pressestof for Komitéen for Unge Forskere.
I år får skoleeleverne og lærerne mere tid til at arbejde med projekterne til ”Min Vildeste Idé”.
Mere information findes på www.unge-forskere.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Materialet må ikke anvendes i anden forbindelse og ikke i kommerciel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt Komiteen for Unge Forskere, næstformand og professor Peter Mose Larsen, tlf. 40319776, e-mail: pml@unge-forskere.dk

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Mere tid til vilde idéer

 

Skoleeleverne og lærerne får i år længere tid til at få vilde idéer og arbejde videre med dem.
Det skyldes, at adskillige skoler og lærere har ønsket en længere frist for tilmelding og aflevering af projekter til den landsdækkende naturvidenskabelige konkurrence ”Min Vildeste Idé”.
Det ønske har arrangørerne af konkurrencen – Komitéen for Unge Forskere og Selvstændighedsfonden – besluttet at imødekomme.
”Min Vildeste Idé” henvender sig til skoleelever i 0.-10. klasse, og årets emner er lys og farver, elektronik og fra frø til blomst.
Fristen for tilmelding af projekter er udskudt til den 9. januar 2008, og fristen for indsendelse af projekter er den 23. januar 2008.
Næstformand i Komitéen for Unge Forskere, professor Peter Mose Larsen, Odense, oplyser i øvrigt, at både tilmelding og indsendelse af projekter til ”Min Vildeste Idé” er blevet meget lettere. Desuden er der ændret i præmiebunken, så den samlede vinder får 10.000 kr. til klassekassen.

Alle pressemeddelelser om: