Gratis aftensmad er da et godt tilbud

22. oktober 2007

Til redaktionen

Holstebro, 22. oktober 2007

Vi e-mailer pressestof for Naur-Sir Borgerforening, som hver den første mandag i måneden inviterer til fællesspisning i sognegården. Alle tilflyttere får et gavekort, hvor de inviteres til at deltage gratis i fællesspisningen.

Tekst ved jounalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Bent Tilsted.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Gratis aftensmad
er da et godt tilbud

 

Tilflyttere er mere end velkomne i lokalområderne uden for de større byer. Og mange steder skorter det ikke på kreative lokkemidler som f.eks. ekstraordinær billige byggegrunde, bilkøb med kontante fordele og et tæt sammenhold.
I Naur-Sir uden for Holstebro er der gratis aftensmad på programmet!
Den første mandag i hver måned inviterer Naur-Sir Borgerforening til fællesspisning i sognegården, og det initiativ bakker beboerne massivt op om. I gennemsnit deltager 142 af sognets beboere, hver gang der er ”Mad og Kultur” på programmet.
Borgerforeningen ser det sociale fællesskab som lokalsamfundets grundsten, og det er fællesspisning med information om nye aktiviteter og tiltag det bedst tænkelige symbol på. Derfor får alle tilflyttere udleveret et gavekort, hvor de inviteres til sund mad og kultur.
Faktisk har også nogle af landets toppolitikere fået øje på idéen.
Videnskabsminister Helge Sander og SFs Kristen Touborg har allerede oplevet at få gratis aftensmad sammen med beboerne i Naur-Sir, og borgerforeningen har fået tilsagn om, at bl.a. udviklingsminister Ulla Tørnæs, forsvarsminister Søren Gade, skatteminister Kristian Jensen og kulturpolitisk ordfører for de konservative, Per Ørum Jørgensen, vil benytte sig af tilbuddet. Det samme gælder for borgmester Arne Lægaard og kommunaldirektør Lars Møller fra Holstebro Kommune.

Alle pressemeddelelser om: