Klar til at score i kartoffelferien!

10. oktober 2007

Til redaktionen

Holstebro, 10. oktober 2007

Vi e-mailer pressestof for Kartoffelpartnerskabet, som igen i år har lavet en pjece med en konkurrence for børnene og opskrifter til de voksne – selvfølgelig med kartoflen i fokus – det er jo kartoffelferie.
14. oktober uddeles Kartoffeprisen 2007 – en prestigefyldt kokkekonkurrence.
Læs mere om kartofler på flg. websites:
www.kartofler.dk
www.kartoffel-info.dk
www.kartoffelproduktion.dk
www.dalumuc.dk

Tekst ved Kartoffelpartnerskabet.
Tekst må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Kartoffelpartnerskabet, kartoffelavler Viggo Nørtoft, tlf. 7026 5967.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Klar til at score i kartoffelferien!

Deltag i konkurrencen og vind et rejsegavekort samt andre spændende præmier

I det ganske land ser skolebørnene nu frem til efterårsferien, eller kartoffelferien, som den hed i gamle dage og ifølge alle kartoffelelskere stadig bør hedde.

Her midt i den store kartoffelhøst og -ferie skal der selvfølgelig være fokus på den runde knold.

Det vil blandt andet ske i forskellige supermarkeder, hvor årets kartoffelferie-konkurrence præsenteres. Igen i år er Mille og Buller klar med nye spørgsmål til børnene. Spørgsmålene tager udgangspunkt i kartoflens brogede historie, og hovedpræmien er et rejsegavekort, som man for eksempel kan bruge til at rejse i kartoflens fodspor.

Selvfølgelig er der også opskrifter med i pjecen. I år er der ud over en interessant opskrift på score-kartofler valgt en varm kartoffelsalat – en stærkt undervurderet fætter til den kolde – ikke mindst her i efteråret.

Den 14. oktober uddeles Kartoffelprisen 2007 på Dalum Udannelsescenter, hvor professionelle kokke dyster. Her er det både en forret, hovedret og dessert, der skal have kartoflen som omdrejningspunkt. I dommerpanelet sidder kendte folk som kokken Hans Beck Thomsen, Henne Kirkeby Kro og skuespiller Lisbeth Dahl.

Rigtig god kartoffelferie!

Alle pressemeddelelser om: