Det er eventyrligt

3. oktober 2007

Til redaktionen

Holstebro, 3. oktober 2007

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com, som har produceret program, flyers, plakater m.m. til Danmarks største børneteater, Eventyrteatret, i København.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og foto findes på www.presseoversigt.dk
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Det er eventyrligt

 

I eventyr kan alt lade sig gøre – og en gang imellem også i virkelighedens verden.
Alt er i hvert fald gået op i en højere enhed forud for Eventyrteatrets premiere på familiemusicalen ”Østen for Solen og Vesten for Månen” lørdag den 6. oktober i Glassalen i Tivoli.
For Eventyrteatret i København, der er Danmarks største børneteater, er musicalen en meget stor udfordring, og derfor har teatret i de kommunikationsmæssige kulisser arbejdet tæt sammen med bureauet Tilsted Com ved Holstebro.
– Jeg er utrolig taknemmelig for bureauets hjælp, støtte og gode idéer. Vort materiale har fået et stort løft, så vi kan skabe større opmærksomhed. Tanken er jo, at det skal have en virkning, og det får det. Nu glæder jeg mig til vores traditionsrige lukkede forestilling torsdag for ca. 250-300 kræftsyge børn, siger teaterleder Susanne Vognstrup.

Hurtigt og omfattende

Samarbejdet mellem teater og kommunikationsbureau er resulteret i et omfattende materiale i form af bl.a. fotos, program, flyers, plakater, bannere og billeddatabase. Og det er gået stærkt…
Søndag den 30. september var der fotoprøve i Glassalen, og her var fotograf Ole Mortensen fra Tilsted Com til stede. Søndag aften blev billederne færdigbehandlede og udvalgt i bureauet. Mandag blev et 24-siders program layoutet og produceret. Tirsdag og onsdag blev programmet trykt, og det leveres torsdag til forpremieren i Glassalen.
Sideløbende har bureauet produceret bannere på 2 x 4 meter til opsætning i Glassalen samt flyers til uddeling efter forestillingen og nye plakater til juleforestillingen i Tivoli. Tilsted Com har desuden produceret en ny billeddatabase til Eventyrteatret, hvor samtlige fotos oploades til online-anvendelse internt, eksternt og især til fri anvendelse for pressen.

Den onde heks…

80 børn medvirker i musicalen, der byder på to timers musik, eventyr, dans og sang. ”Østen for Solen og Vesten for Månen” henvender sig til børn fra fire år og opefter.
Den handler om en ond heks, der har forvandlet en hovmodig prins til en uhyggelig hvidbjørn. Forbandelsen vil først blive ophævet, hvis en pige med et rent hjerte lærer at elske ham trods hans udseende.
Se, det er ganske vist…

Alle pressemeddelelser om: