10 meter vestjysk motorvej er klar

24. september 2007

Til redaktionen

Holstebro, 24. september 2007

Vi e-mailer pressestof for Nordvestjysk Erhvervscenter. I dag indviede vestjyderne 10 meter motorvej. Der var stor opbakning fra både erhvervsliv og områdets folketingspolitikere og kandidater.
Se mere på www.rute18.dk
Tekst ved Nordvestjysk Erhvervsråd.
Fotos ved fotograf Bent Tilsted/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt Nordvestjysk Erhvervscenter, bestyrelsesformand John Thorsø, tlf. 9740 3133 eller mobil 2922 1800.
Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

10 meter vestjysk motorvej er klar

Vestjyder har taget sagen i egen hånd og lagt de første 10 meter hård asfalt

Der var bred opbakning fra områdets erhvervsliv og folketingspolitikere, da Nordvestjysk Erhvervsråd sammen med NCC Roads indviede de første 10 meter af det vestjyske motorvejsbyggeri.
”Nu har vi lagt de første 10 meter”, siger John Thorsø, formand for Nordvestjysk Erhvervsråd og primusmotor i Erhvervsrådets arbejdsgruppe, ”så mangler vi bare resten.”
Motorvejstykket blev indviet af folketingspolitikere og kandidater foran en håbefuld mængde erhvervsfolk, og ikke mindst en lang række tunge drenge –nemlig de vognmænd, der kører på Rute18 – strækningen Herning – Holstebro Nord. Holstebros eventbureau JMU Adventure fløj de fremmødte pressefolk hen over motorvejen i helikopter.

Den vestjyske motorvejskamp har stået på igennem det sidste år, hvor motorvejsgruppen med nogle af områdets ledende erhvervsfolk i spidsen har kæmpet for at blive hørt i både Infrastrukturkommissionen og hos trafikpolitikerne.
“Hvis vi i Vestjylland skal være med i fremtidens konkurrence, så kræver det tilgængelighed for både arbejdskraft og varer,” lyder det fra John Thorsø.

Alle pressemeddelelser om: