Profilbog sætter fokus på den nye Struer Kommune

12. juni 2007

Til redaktionen

Holstebro, 12. juni 2007

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com, som i samarbejde med Struer Kommune har udgivet en stor bog om den nye Struer Kommune.
Bogpræsentation finder sted torsdag 21. juni kl. 16.00 i foyer og salen hos Apollon i Struer.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Tekst må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.
Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Profilbog sætter fokus på den nye Struer Kommune

 

Landskabet er grønt, Limfjorden blå og udsigterne for fremtiden er lyse.
Sådan lyder signalementet af den nye Struer Kommune, og netop det dykker en ny 194 sider stor profilbog ned i. Bogen udkommer torsdag den 21. juni, og den er resultatet af et samarbejde mellem kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro og Struer Kommune.
Bogen indeholder 569 nye billeder fra kommunen, og i korte tekster fortælles der om alt, hvad kommunen kan tilbyde af bl.a. erhvervsliv, handelsliv, kultur- og idrætsliv, turisme, uddannelse og fritidsliv.
Det har været vigtigt, at både kendte og ukendte borgere udtaler sig om livet i kommunen, så bogen er præget af personlighed, dynamik og nærvær.
Bogen fortæller om kommunens aktuelle udvikling, der er præget af kommunale og private udstykninger til parcelhusbyggeri og store projekter med boliger og butikscentre. Det er noget af det, medarbejderne i den nye kommunes lokale og internationale virksomheder kan få glæde af i de kommende år.
Én af idéerne med bogen er, at den skal bruges aktivt af kommunen og erhvervslivet til at udbygge kendskabet til mulighederne i kommunen.
Da bogen ved udgivelsen allerede er historie, lægges den på www.struer-profil.dk, hvor man i de kommende år løbende vil kunne finde de nyeste og mest opdaterede informationer om kommunen.

Alle pressemeddelelser om: