Cuba-billeder fra Holstebro til Århus-café

12. juni 2007

Til redaktionen

Holstebro, 12. juni 2007

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com, som har solgt bureauindehaver Bent Tilsteds fotousstillingen CBC – Cuba, biler og cigarer til den nyåbnede Café Fidel i Århus.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved pressefotograf Bent Tilsted.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Cuba-billeder fra Holstebro til Århus-café

 

En latinamerikansk atmosfære af løsslupne mennesker, håndrullede cigarer og gamle biler fylder den nyåbnede Café Fidel i Århus til bristepunktet.
Det skyldes ikke mindst, at de fem unge caféejere – en med rødder i Holstebro – har købt fotoudstillingen ”CBC – Cuba, biler og cigarer” af bureauindehaver Bent Tilsted fra Tilsted Com ved Holstebro. I alt 126 billeder pryder caféen og skaber en anderledes stemning.
Da Bent Tilsted i efteråret 2003 var med ugebladet SE og HØR på reportagerejse til Cuba, følte han sig inspireret til at tegne et fotografisk portræt af hverdagen på Cuba med fokus på især transportmidler og det evigt unge idol Che Guevara med tilnavnet El Comandante.
Det blev til en spændende billedserie og udstillingen ”CBC – Cuba, biler og cigarer”, som blev vist ved Holstebro Museums 75 års jubilæum. Nu lever den videre på caféen ved Åboulevarden i Smilets by.

Alle pressemeddelelser om: