Kommunikation – og det gode liv

31. maj 2007

Til redaktionen

Holstebro, 31. maj 2007

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com, som sammen med Region Midtjyllands ”Tante Anna Amalia” i skikkelse af foredragsholder og forfatter Gitte Hornshøj ønskede at få sat gang i debatten om det gode liv i Region Midtjylland.
Der var 104 beboere fra Naur-Sir samlet til tesalon i Naur-Sir Sognegård.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen og Bent Tilsted/Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Kommunikation
– og det gode liv

 

Det er vigtigere end nogensinde at kommunikere sine budskaber på den mest effektive måde, hvis de skal overdøve den mængde af informationer, hverdagen byder på.
Og netop kommunikation var i fokus, da 104 beboere fra Naur-Sir samledes til tesalon i Naur-Sir Sognegård sammen med Region Midtjyllands ”Tante Anna Amalia” i skikkelse af foredragsholder og forfatter Gitte Hornshøj fra Herning.
Sammen med bureauindehaver Bent Tilsted fra Tilsted Com ønskede hun at få sat gang i debatten om det gode liv i Region Midtjylland, og hvilke kommunikationsmæssige værktøjer, det kræver i f.eks. et velfungerende lokalsamfund som Naur-Sir.
– Det er herligt at opleve det spænd af dynamik og energi, der opstår, når folk mødes i respekt og med masser af rummelighed. I er om nogle på forkant med udviklingen. Der kommer et folkekrav om at møde hinanden igen og mærke nærvær, omsorg og få den gode snak og dermed leve det gode liv, sagde Gitte Hornshøj.
Bent Tilsted havde som inspiratorer inviteret bl.a. autoforhandler Allan Meiniche, sognepræst Henrik Guldbrandt Kjær som formidler af verdens ældste brand, erhvervsmanden Søren Sloth, der også er formand for skolebestyrelsen, journalist og musikformidler på landsplan, Henrik Thorngaard, DR Midt & Vest, samt kvalitetschef på sundhedsområdet ved fem sygehuse og dermed Regionshospitalet Vest, Dorthe Tilsted.
Arrangementet begyndte i kommunikationsbureauet, hvorefter der var fællesskab i sognegården.

Alle pressemeddelelser om: