Ny profilbog vil styrke fællesskabet

22. februar 2007

Til redaktionen

Holstebro, 22. februar 2007

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com, som i samarbejde med Holstebro Kommune har udgivet en profilbog om den nye Holstebro Kommune.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Mikkel Hagstrøm/Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.
Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Ny profilbog vil styrke fællesskabet

 

En 232 sider stor profilbog om den nye Holstebro Kommune er et værktøj, der kan styrke fællesskabet og vise omverdenen, hvor driftig den nye storkommune er.
– Vi har meget at stå sammen om, og vi kan nå meget i fællesskab, sagde borgmester Arne Lægaard (V), da profilbogen onsdag i Musikteatret Holstebro blev præsenteret for de mange, der har bidraget til den.
Bogen er blevet til i et samarbejde mellem kommunikationsbureauet Tilsted Com og Holstebro Kommune. Den indeholder 770 nye billeder fra kommunen, og i korte tekster fortælles der om alt, hvad kommunen kan tilbyde af bl.a. erhvervsliv, handelsliv, kultur- og idrætsliv, turisme, uddannelse og fritidsliv.
Kommunaldirektør Lars Møller tog udgangspunkt i, at et tæt samarbejde mellem kommune og erhvervsliv er det, der skal til, for at skabe dynamik og udvikling.
– Vi vil gerne i tæt dialog med virksomhederne for at sikre den bedst mulige service og udvikling. Vi skal lære noget af jer, og hvis vi hjælpes ad, når vi langt. Profilbogen viser samspillet mellem kommune og erhvervsliv, og vi skal turde prale, for vi er dygtige, sagde han.
Team Tvis Holstebro´s landsholdsaktuelle fløjspiller, Lars Rasmussen, fortalte engageret og humoristisk om livet bag kulisserne i den netop overståede VM-slutrunde i Tyskland, og han trak linier til opgaverne i den nye storkommune.
– På landsholdet har vi det fælles mål at sejre, og den holdning skal også præge kommunen, for det er noget, der kommer alle til gavn. I sportens verden er der kun lille forskel på succes og fiasko, og derfor er det vigtigt at have det fælles mål at opnå succes. Det sker bl.a. ved at have gensidig tillid til hinanden og tro på sagen, sagde han.
Indehaver af Tilsted Com, Bent Tilsted, sagde, at idéen til profilbogen tager udgangspunkt i borgerne, og han var glad for, at Holstebro Kommune var meget hurtige til at sige ja til samarbejdet.
Da bogen ved udgivelsen allerede er historie, er den lagt på www.holstebro-profil.dk, hvor man i de kommende år løbende vil kunne finde de nyeste og mest opdaterede informationer om kommunen.

Alle pressemeddelelser om: