Stor bog om den nye Holstebro Kommune

19. februar 2007

Til redaktionen

Holstebro, 19. februar 2007

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com, som i samarbejde med Holstebro Kommune har udgivet en stor bog om den nye Holstebro Kommune.
Bogpræsentation finder sted onsdag 21. februar kl. 16.30 i foyeren , 1. sal, Musikteatret Holstebro.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Tekst må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Stor bog om den nye Holstebro Kommune

 

Den nye Holstebro Kommune er et kraftcenter, der har noget at byde på for mange brancher og virksomheder, organisationer, institutioner og mennesker.
Og det er præcis, hvad en ny 232 sider stor profilbog giver signalementet af. Bogen er netop udkommet, og den er resultatet af et samarbejde mellem kommunikationsbureauet Tilsted Com og Holstebro Kommune.
Bogen indeholder 770 nye billeder fra kommunen, og i korte tekster fortælles der om alt, hvad kommunen kan tilbyde af bl.a. erhvervsliv, handelsliv, kultur- og idrætsliv, turisme, uddannelse og fritidsliv.
Det har været vigtigt, at både kendte og ukendte borgere udtaler sig om livet i kommunen, så bogen er præget af personlighed, dynamik og nærvær.
Bogen skal bruges aktivt af kommunen og erhvervslivet til at udbygge kendskabet til mulighederne i kommunen.
Da bogen ved udgivelsen allerede er historie, lægges den på www.holstebro-profil.dk, hvor man i de kommende år løbende vil kunne finde de nyeste og mest opdaterede informationer om kommunen.

Alle pressemeddelelser om: