Fire medaljer i fotokonkurrence

30. januar 2007

Til redaktionen

Holstebro, 30. januar 2007

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro. Fotograf og medejer Ole Mortensen fik to sølv- og to bronzemedaljer, da han deltog i den europæiske fotografsammenslutning Colour Art Photo´s årlige konkurrence.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograferne Ole Mortensen og Mikkel Hagstrøm/Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Ole Mortensen,
tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen
f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Fire medaljer i
fotokonkurrence

 

Det er da vist godt nok!
Anderledes kan man ikke betegne det udbytte, Tilsted Com´s fotograf, Ole Mortensen, fik ud af at deltage i den europæiske fotografsammenslutning Colour Art Photo´s årlige konkurrence.
Ole Mortensen havde sendt seks billeder ind til konkurrencen, og han høstede ikke færre end to sølv- og to bronzemedaljer i det skrappe selskab. Konkurrencen var delt i tre kategorier: Frit emne, Bevægelse og Sort/hvidt portræt.
Og når man så tager sig af fire medaljer, er det ik´ så ring´ endda…
Det er kendetegnende for Ole Mortensen, der er medejer af Tilsted Com, at han elsker sit fag, og derfor nøjes han ikke med at fotografere i arbejdstiden. Han bruger også en stor del af fritiden til at dygtiggøre sig inden for bl.a. bryllups- og potrætfotografe-
ring i sit private firma Fotograf Ole Mortensen.
Han har al mulig grund til at være stolt over den faglige anerkendelse i konkurrencen. Den europæiske fotografsammenslutning er højt respekteret i ni lande, fordi den er med til at udvikle og synliggøre portrætfotografiet som genre.

Alle pressemeddelelser om: