Navnestof

26. januar 2007

Til redaktionen

Holstebro, 26. januar 2007

Vi e-mailer navnestof om nye medarbejdere, som er blevet ansat hos kommunikationsbureauet Tilsted Com.

Tekst og foto: Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.
Materialet må ikke anvendes i anden forbindelse og ikke i kommerciel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt Bent Tilsted, tlf. 9743 2300

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Navnestof

 

Dtp’er
Kommunikationsbureauet Tilsted Com har ansat Else Bay Thoustrup som dtp’er i tegnestuen. Else Bay Thoustrup er 34 år og fra Skave. Hun er udlært på Special-Trykkeriet i Viborg i 1993 og har været der indtil nu, hvor hun har valgt at arbejde i bureauet på landet i stedet for i byen.

Produktionselev
Kommunikationsbureauet Tilsted Com har ansat Trine Klejnstrup Andersen fra Holstebro som produktionselev. Trine Klejnstrup er 20 år og blev færdig som student fra Holstebro Gymnasium i 2006. Hun har valgt, at få inspiration i et kommunikationsbureau ude på landet, inden hun fortsætter sin uddannelse.

Alle pressemeddelelser om: