Tillykke og værs´go!

1. januar 2007

Til redaktionen

Holstebro, 10. maj 2004

Vi e-mailer pressestof for Actona Company A/S fra Tvis ved Holstebro, som har skabt en unik gave til det kongelige bryllup. To borde i sort granit med det kongelige monogram indgraveret.
Tekst af journalist Flemming Hove.
Fotos ved pressefotograf Benjamin Kurstein og fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.
Tekst og fotos findes også på www.presseoversigt.dk

Yderligere informationer – kontakt Actona Company A/S, adm. direktør Orla Dahl Jepsen,
tlf. 9613 5111.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Tillykke og værs´go!

Tvis-virksomhed har skabt en unik gave til det kongelige bryllup.

Det strømmer ind med bryllupsgaver til H.K.H Kronprins Frederik og Frk. Mary E. Donaldson, men alligevel er der tungtvejende grunde til, at én gave vil vække ekstra opmærksomhed.
Det drejer sig om to borde i sort granit med det kongelige monogram indgraveret, som virksomheden Actona Company A/S i Tvis ved Holstebro har fået skabt og forarbejdet. Virksomheden sælger i det daglige møbler bl.a. i natursten – fortrinsvis marmor – og har gennem længere tid haft håndværkere på sin fabrik i Tyrkiet til at lave bordene efter gamle håndværksmæssige principper.
– Vore medarbejdere mente, vi skulle gøre noget aktivt i forbindelse med det kongelige bryllup, fordi både Frederik og Mary repræsenterer Danmark på fantastisk vis. Vort slogan er at være på forkant med udviklingen og reagere prompte, og derfor har vi lavet noget specielt til brudeparret, fortæller administrerende direktør, Orla Dahl Jepsen.
Actona Company A/S gik i gang med opgaven for flere måneder siden. Virksomheden talte med hoffet og valgte derpå som ”marmorfolk” det sorte indiske granit Black Galaxy til opgaven. Som alle andre af virksomhedens naturstensmøbler er der tale om et unikt produkt, som har taget naturen mange tusinde år at frembringe.
– Vi er som virksomhed stolte af at være dansk og vil gerne leve op til vort image om at reagere hurtigt og positivt. Det er den måde, vi er, siger Orla Dahl Jepsen.
Actona Company A/S udvinder og forarbejder råvarerne på produktionsfaciliteter i Tyrkiet. Fra stenbruddene køres de store naturstensblokke til fabrikken, hvor en moderne maskinpark og en række stolte håndværkstraditioner forvandler marmor til smukke møbler.

Alle pressemeddelelser om: