Forstander for Hover Sundhedshøjskole takker af

27. december 2006

Til redaktionen

Holstebro, 27. december 2006

Til redaktionen

Holstebro, 21. december 2006

Vi e-mailer pressestof for Hover Sundhedshøjskole ved Ringkøbing, hvor sundhedsforstander Søren Vestergaard trækker sig tilbage efter fem år som leder af skolen. Læs mere på: www.hshs.dk

Tekst af Hover Sundhedshøjskole.
Tekst må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Hover Sundhedshøjskole, forstander Søren Vestergaard, tlf. 9734 8800.

Mobil :
Søren Vestergaard: 20219533

Med venlig hilsen

Bent Tilsted

 

Forstander for Hover Sundhedshøjskole takker af

Omsætningsvækst på 300 % på fem år

Hover Sundhedshøjskoles sundhedsforstander vælger at opsige sin stilling efter mere end 5 år på posten for at søge nye udfordringer. Han afleverer en veldrevet uddannelsesinstitution i international topklasse omgærdet af stor respekt.

Sundhedsforstander Søren Vestergaard udtaler:

”Jeg tror, at alle kreative mennesker bør skifte job ca. hvert 5. år. Jeg har arbejdet for højskolen i snart 5½ år, og jeg har vurderet, at det nu er på tide, at jeg får nye spændende opgaver, som kan udfordre mig endnu mere. Jeg er overbevist om, at Hover Sundhedshøjskole vil fortsætte sin positive udvikling. Alligevel har det været mig magtpåliggende, at overdragelsen af højskolen til min efterfølger sker ordentligt. Jeg er således stolt over, at 2006 har givet Hover Sundhedshøjskole en omsætningsmæssig fremgang på 67 % og et solidt overskud på driften”

Søren Vestergaard tiltrådte stillingen som forstander for Hover Sundhedshøjskole den 1. november 2001 og har i sin ansættelsesperiode gjort højskolen synlig og anerkendt i brede kredse både nationalt og internationalt. Han overtalte således bl.a. professor Walter C. Willett fra Boston til at komme til Vestjylland i 2005 som hovedtaler ved højskolens første internationale symposium. Hover Sundhedshøjskole har under Søren Vestergaards ledelse haft en samlet omsætningsvækst på 300 %.
Søren Vestergaard karakteriserer sin tid i forstanderstolen for Hover Sundhedshøjskole som en fantastisk spændende periode.

Endnu uvis fremtid

Sundhedsforstander Søren Vestergaard udtaler videre:

”Det har været vigtigt, at udvikle Hover Sundhedshøjskole til en dominerende aktør inden for kost- og ernæringsområdet, og det glæder mig, at det er lykkes. Jeg har været meget tilfreds med det nære samarbejde, som jeg har haft med mine medarbejdere og bestyrelsesformanden. Og jeg glæder mig hver dag over alle de dejlige mennesker, som jeg har mødt i min tid som forstander. Dem kommer jeg til at savne. Jeg ved endnu ikke, hvad jeg skal lave i fremtiden, men jeg vil bruge den kommende tid til at overdrage højskolen til min efterfølger ansvarligt og korrekt. Herefter vil jeg udføre konsulentopgaver for forskellige virksomheder indtil den rigtige stilling viser sig”

Yderligere informationer

Hvis du vil vide mere om den ledige stilling som forstander for Hover Sundhedshøjskole, bedes du ringe til bestyrelsesformand Kirsten Trankjær på telefon 96744000.

Du kan ydermere kontakte Søren Vestergaard direkte på telefon 86202990 eller på mail soren@ahot.dk

Venlig hilsen
Hover Sundhedshøjskole, Hover den 27. december 2006

www.hshs.dk
www.kostpilot.dk
www.hjerneguf.dk

Alle pressemeddelelser om: