Nyt vognmandsfirma – med stor erfaring

16. november 2006

Til redaktionen

Holstebro, 16. november 2006

Vi e-mailer pressestof for vognmand Erik Skræddergaard, Holstebro, som starter nyt vognmandsfirma.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Søren Palmelund/Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til vognmand Erik Skræddergaard,
tlf. 4111 7766.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Nyt vognmandsfirma
– med stor erfaring

 

Med et stort netværk og en bred erfaring som ballast tager vognmand Erik Skræddergaard fra Holstebro i november 2006 hul på at skabe et nyt vognmandsfirma – Vognmand Erik Skræddergaard.
Idéen er at bygge vognmandsfirmaet op helt fra bunden med både private og virksomheder som kunder. Ud fra devisen om, at ingen er for små og ingen for store, vil Erik Skræddergaard påtage sig alle former for vognmandskørsel.

Hans far, Eigil Skræddergaard, har drevet vognmandsfirma i over 30 år . I de seneste 12 år har hovedvægten ligget på renovationskørsel i flere kommuner med Erik Skræddergaard som leder. Firmaet rådede over flere end 20 specialvogne, der var beregnet til at bortskaffe beboernes affald.

Nu vil han begynde som selvstændig, og han har allerede fået leveret sin første Volvo-lastbil, som altid har været familiens foretrukne mærke. Lastbilen er med Euro5 motor, og opfylder dermed allerede nu de miljøkrav der træder i kraft 1. oktober 2009. Miljøet er meget væsentligt for Erik Skræddergaard. ”Derfor har jeg valgt en lastbil der kører langt på literen og opfylder de strengeste miljøkrav der findes!”.
– Alle opgaver er interessante. Jeg vil køre med alt fra sand, grus, haveaffald og byggeaffald til containere, siger Erik Skræddergard.

Alle pressemeddelelser om: