Send postkort til dronningen

6. oktober 2006

Til redaktionen

Holstebro, 6. oktober 2006

Vi e-mailer pressestof for Tilsted Com, som har taget initiativ til en fotoudstilling med billeder fra regentbesøget. Udstillingen er lavet i samarbejde med DR Midt & Vest, Holstebro Museum og sponsorerne V-Print, Struer Foto og Profilbogen Holstebro.
Alle som besøger udstillingen, har muligheden for at sende et postkort til dronningen med tak for sidst.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Send postkort
til dronningen

 

Det er ikke enhver, der er på postkort med dronningen.
Men det får alle interesserede nu mulighed for ved at besøge den utraditionelle fotoudstilling om regentparrets sensommerbesøg i Struer, Holstebro, Hvide Sande og Thyborøn, der i hele oktober kan opleves på Holstebro Museum.
Syv forskellige billeder fra det royale besøg er blevet til syv forskellige postkort, som gæsterne på udstillingen gratis kan bruge til at sende en personlig hilsen til regentparret.
Fotoudstillingen omfatter alle de billeder, som lytterne sendte ind til DR Midt & Vest, en stribe amatørbilleder samt de professionelle billeder, som kommunikationsbureauet Tilsted Com forsynede medierne med.
Udstillingen suppleres løbende med billeder fra folk, der har fotograferet regentparret under deres besøg. De skal blot henvende sig til museet med deres motiver.
– Styrken ved udstillingen er, at den er opbygget af billeder fra både amatører og professionelle fotografer, og at de er taget med alt fra de bedste digitale kameraer på markedet til mobiltelefoner. De supplerer hinanden fantastisk godt, siger bureauindehaver Bent Tilsted, der har taget initiativ til udstillingen i samarbejde med DR Midt & Vest, Holstebro Museum og sponsorerne V-Print, Struer Foto og Profilbogen Holstebro.
Det er planen, at fotoudstillingen senere vises i de tre andre byer, som var værter under det royale besøg.

Alle pressemeddelelser om: