Specialist i tagdækning

15. september 2006

Til redaktionen

Holstebro, 15. september 2006

Vi fremsender hermed pressestof om tagdækkerfirmaet KN Tagdækning A/S i Humlum ved Struer, der deltager på messen “Boligdrømme for Alle” i Messecenter Herninig den 21.09 – 24.09 2006 – Standnr. M9638

Tekst ved journalist Flemming Hove
Foto ved fotograf Thomas Juul, Tilsted Com

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til KN Tagdækning, Kuno Nygaard, tlf. 2142 1933.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Christian Mortensen

 

Specialist i tagdækning

 

KN Tagdækning A/S er én af de største aktører på parcelhusmarkedet, og virksomheden er bl.a. specialist i at lave flotte, individuelle listetagsløsninger til både parcel- og fritidshuse.
Virksomheden har efterhånden eksisteret i 30 år, og i tidens løb har den gennemgået en kolossal udvikling. I dag er KN Tagdækning et højteknologisk tagdækkerfirma med speciale i “husets femte facade” og med afdelinger i både Humlum, Holstebro, Thisted, Sønderjylland og Sørvad.
Arbejdsmæssigt har KN Tagdækning været med til at udvikle faget til et specialiseret håndværk, der omfatter både tagflader og facader. Den traditionelle tagdækning med tagpap er udvidet med nye opgaver som f.eks. listetækning, folietagdækning, runde konstruktioner, etageadskillelser og stålbeklædning til både tagflader og facader på industribygninger i ind- og udland.
Ca. 50 medarbejdere løser opgaver over hele landet og i store dele af Norden, herunder også i Grønland og på Færøerne. Virksomheden har desuden egen blikkenslager som en ekstra service ved individuelle tagløsninger.
På messen ”Boligdrømme for Alle” vil der være masser af aktiviteter på virksomhedens stand, og alle interesserede kan få faglige råd og vejledning af både tagspecialister og arkitekt Annette Østergaard. Hvis gæsterne har brug for uddybende informationer, inviterer KN Tagdækning til en snak på kontoret i Humlum efter messen.

Alle pressemeddelelser om: