Aktive tagdækkere

15. september 2006

Til redaktionen

Holstebro, 15. september 2006

Vi fremsender hermed pressestof om tagdækkerfirmaet KN Tagdækning A/S i Humlum ved Struer, der deltager på messen “Boligdrømme for Alle” i Messecenter Herninig den 21.09 – 24.09 2006 – Standnr. M9638

Tekst ved journalist Flemming Hove
Foto ved fotograf Ole Mortensen, Tilsted Com

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til KN Tagdækning, Kuno Nygaard, tlf. 2142 1933.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Christian Mortensen

 

Aktive tagdækkere

 

Det er altid lettere at forholde sig til et håndværk, når man i praksis ser, hvordan specialisterne udfører det.
Og det bliver der rig lejlighed til på messen ”Boligdrømme for Alle”. Her vil lærlinge fra KN Tagdækning A/S demonstrere de nyeste former og metoder inden for parcelhustagdækning, og samtidig vil gæsterne kunne få al den faglige vejledning, de har brug for.
Tagdækkerlærling Ryan Husted Bærentsen skal bl.a. vise, hvordan listetækning kan give parcelhuse et smukt og vedligeholdelsesfrit tag.
– I det daglige beskæftiger jeg mig hovedsagelig med specialopgaver på parcelhuse, og det kræver ofte lidt snilde at få opgaverne løst på den bedst mulige måde, fortæller Ryan på 22 år.
Han har været i lære hos KN Tagdækning i halvandet år, og han betragter arbejdet som en stor udfordring, fordi virksomheden stiller høje krav.
– Før jeg kom i lære, tog jeg en gymnasial uddannelse, og det er min plan, at jeg vil læse videre til ingeniør. Jeg er sikker på, at jeg får en bedre uddannelse, når jeg får det faglige og praktiske indblik i byggebranchen som tagdækkerlærling. Virksomheden er hele tiden på forkant med udviklingen, og det sikkerhedsmæssige er altid optimal, fortæller han.
Lærlingene betyder utroligt meget for KN Tagdækning, der i øjeblikket har fire. Virksomheden har den filosofi, at en virksomhed uden nye lærlinge ikke er en virksomhed i vækst. Derfor vil KN Tagdækning også benytte messen til at søge nye lærlinge.

Alle pressemeddelelser om: