5-6 årige på arbejdspladsbesøg

22. juni 2006

Til redaktionen

Holstebro, 22. juni 2006

Vi e-mailer pressestof for Tilsted Com ved Holstebro, som i dag har haft besøg af førskolegruppen fra Lyngbjerghus i Naur ved Holstebro.

Tekst og foto ved Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

5-6 årige på arbejdspladsbesøg

 

Tilsted Com havde torsdag formiddag besøg af 18 børn fra førskolegruppen i institutionen Lyngbjerghus, Naur ved Holstebro. De unge kommende skoleelever, der starter i børnehaveklasse efter sommerferien, oplevede kommunikationsbureauet. De fik udarbejdet helt personlige visitkort med eget portræt og designede deres egne etiketter til kildevandsflasker. Desuden var der indlagt flere mindre opgaver under besøget. Arrangementet fandt sted som besøg hos en forælder til børnene. Første besøg for børnene var hos Falck i Holstebro.

Alle pressemeddelelser om: