Dusør på Maren fordoblet

9. juni 2006

Til redaktionen

Holstebro, 9. juni 2006

Vi e-mailer pressestof for Tilsted Com ved Holstebro, som har fordoblet dusøren til 20.000 kr. for at finde dem, som forøvede hærværk mod skulpturen ”Kvinde på Kærre” – bedre kendt som ”Maren o æ woun”.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Tekst må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Dusør på Maren fordoblet

 

Der er nu udlovet en dusør på ikke mindre end 20.000 kr. til den, der har oplysninger om, hvem der natten mellem den 29. og 30. maj forøvede hærværk mod skulpturen ”Kvinde på Kærre” i Holstebros gågade.
Efter hærværket mod Alberto Giacomettis verdensberømte skulptur foran Det Gamle Rådhus i Nørregade udsatte Holstebro Kommune en dusør på 10.000 kr. for oplysninger, der kan føre til hærværksmændene.
Nu har kommunikationsbureauet Tilsted Com i Naur fordoblet dusøren.
– Som virksomhed i den nye storkommune har vi en naturlig interesse i, at vore kulturværdier ikke ødelægges. Holstebro er kendt som en kulturby, så når byens vartegn bliver krænket, vil vi gerne være med til at finde frem til gerningsmændene og få en dialog med dem om, at man ikke ødelægger byens mor. For det er jo præcis det, ”Maren o æ woun” er, siger bureauindehaver Bent Tilsted.
Holstebros 40-årige skønhed og vartegn blev ved hærværket bøjet og er nu til reparation hos én af landets bedste konservatorer i København.
Bureauet er i gang med at producere en profilbog om Ny Holstebro Kommune, der udkommer i en både trykt og online-udgave.

Alle pressemeddelelser om: