Gratis gulerødder til elever på 100 skoler

19. maj 2006

Til redaktionen

Holstebro, 19. maj 2006

Vi e-mailer pressestof for Lammefjordens Gulerodslaug, som i uge 33 og 34 giver gratis gulerødder til 100 sjællandske skoler. Skole-initiativet er en del af et storstilet projekt, som EU og Fødevareministeriet støtter økonomisk.
Se mere information på www.lammefjordsgulerod.dk

Tekst af journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com og John Olsen/photodan.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Lammefjordens Gulerodslaug,
Anne Thane, tlf. 2240 1737.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Gratis gulerødder til
elever på 100 skoler

 

Eleverne på 100 sjællandske skoler kan efter sommerferien gnaske alle de danske gulerødder i sig, de orker.
Idéen er, at Lammefjordens Gulerodslaug vil øge børn og unges kendskab til gode og sunde fødevarer. Derfor har gulerodsavlerne fra Lammefjorden tilbudt 643 skoler, at de to gange i august kvit og frit kan få leveret friske gulerødder til skoleboderne.
Men skolerne skal være hurtige, for det er kun de første 100, der sender en mail til info@lammefjorden.dk, som kommer med i ordningen. De deltager til gengæld også i en konkurrence med spændende præmier – bl.a. en dag på Lammefjorden.
Her vil frugtformidler Trine Krebs fra Frugtformidlingen på Grønttorvet i København gennem gode, glade og sanselige oplevelser fortælle og demonstrere sunde fødevarer.

Skole-initiativet er en del af et storstilet projekt, som EU og Fødevareministeriet støtter økonomisk. Dels skal projektet øge kendskabet til Lammefjordens gode og sunde gulerødder, dels skal det skabe et stærkt fundament for afsætningen i fremtiden.

Kasserne med de gratis gulerødder til skoleboderne leveres direkte fra Lammefjorden i uge 33 og 34 i august.

Alle pressemeddelelser om: