Nyt om navne

11. april 2006

Til redaktionen

Holstebro, 11. april 2006

Til redaktionen

Holstebro, 11. april 2006

Vi e-mailer pressestof for virksomheden JRK Invest A/S i Holstebro. Adm. direktør John Robert Knudsen fylder 60 år søndag den 16. april.
Fødselsdagen fejres ved en reception på restaurant Under Klippen i Holstebro fredag den 28. april kl. 14-16.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt JRK Invest A/S, adm. direktør John Robert Knudsen, tlf. 7020 1444.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Nyt om navne

 

Søndag den 16. april fylder administrerende direktør John Robert Knudsen fra JRK Invest A/S i Holstebro 60 år.
John Robert Knudsen er vokset op i Ikast, hvor han blev uddannet som bygningssnedker hos William Larsen i 1966. I 1970 afsluttede han sin uddannelse som ingeniør med hydraulik som speciale fra Horsens Teknikum, hvorefter han aftjente sin værnepligt i Flyvevåbnet.
John Robert Knudsen mødte sin hustru Ulla i forbindelse med sit engagement i Herning Judo og Jui Juitsu Klub, og parret fik sønnerne Michael, der nu er 32, og Martin, der nu er 30 år.

Efter ansættelser i miljøfirmaerne Akvadan A/S i Århus og Humudan A/S i Aalborg grundlagde John Robert Knudsen en ny afdeling i Holstebro for det københavnske miljøfirma I Krüger A/S. I 1982 etablerede parret i Holstebro deres egen miljø- og energivirksomhed med speciale i spildevandsrenseanlæg til procesindustrien, affaldssorteringsanlæg og fjernvarmeanlæg med halm og flis som energikilde.
Virksomheden udviklede sig til også at omfatte ejendoms- og finansinvesteringer, og i dag er selskabet JRK Invest A/S hjørnestenen i koncernen.
For tiden arbejdes der med udvikling af bycentret ”hostrups” i Holstebro, der skal rumme butikker, servicefunktioner, liberale erhverv og aktiviteter for hele familien. Dertil kommer anlæggelsen af en ny privat golfbane nær Holstebro, der åbner i foråret 2007.

I 2000 overdrog Ulla og John Robert Knudsen koncernen til sønnerne, der nu arbejder med ejendoms- og finansinvesteringerne samt yderligere udvikling af forretningsområderne.
John Robert Knudsen har indtil nu primært forestået udviklingen af Golfclub Storådalen, og han håber nu at få mere tid til at pusle med firmaets gamle klassiske sportsvogne. Parret, der netop er blevet bedsteforældre, bruger gerne fritiden på rejser til varmere himmelstrøg.

Fødselsdagen fejres ved en reception på restaurant Under Klippen i Holstebro fredag den 28. april kl. 14-16.

Alle pressemeddelelser om: