En regn af medaljer

30. januar 2006

Til redaktionen

Holstebro, 30. januar 2006

Vi e-mailer pressestof for Tilsted Com ved Holstebro. Virksomhedens to fotografer, Thomas Juul og Ole Mortensen fik meget hæder, da de i weekenden deltog i årsmødet hos den danske afdeling af den europæiske fotografsammenslutning Colour Art Photo.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograferne Thomas Juul, Ole Mortensen og Bent Tilsted.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Thomas Juul eller Ole Mortensen, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

En regn af medaljer

 

Medaljerne regnede ned over Tilsted Com´s to fotografer, Thomas Juul og Ole Mortensen, da de i weekenden deltog i årsmødet i den danske afdeling af den europæiske fotografsammenslutning Colour Art Photo.
De to fotografer har begge private bryllups- og portrætfotograffirmaer – Juul Fotografi og Fotograf Ole Mortensen – og efter kun at have været medlemmer af Colour Art Photo i nogle få måneder skabte de stor respekt om deres faglige kunnen i årsmødets fotokonkurrence.
I alt 93 fotografier deltog i konkurrencen, som blev bedømt af kolleger fra Colour Art Photo i Holland.
Thomas Juul blev hædret med én guld-, én sølv- og tre bronzemedaljer, mens Ole Mortensen høstede én guldmedalje og to diplomer.
Begge fotografer elsker deres fag, og derfor nøjes de ikke med at fotografere i arbejdstiden. De bruger også en stor del af deres fritid til at dygtiggøre sig inden for bl.a. bryllups- og portrætfotografering.
– Det kommer os til gode, når vi løser de daglige opgaver i Tilsted Com. Vi bliver simpelthen bedre fotografer, siger de.
Thomas Juul og Ole Mortensen har da også al mulig grund til at være stolte over den faglige anerkendelse i konkurrencen hos Colour Art Photo. Den europæiske fotografsammenslutning er højt respekteret i ni lande, fordi den er med til at udvikle og synliggøre portrætfotografiet som genre.

Alle pressemeddelelser om: