Vi har fået helhed i boligen

21. december 2005

Til redaktionen

Holstebro, 21. december 2005

Vi e-mailer pressestof for Tvis/Modulia-koncernen, som er specialister i helhedsløsninger til boligen.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen, Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Tvis/Modulia-koncernen, marketingchef Margrete Møller Sørensen, tlf. 9743 5200.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Vi har fået helhed i boligen

 

– Vi er rigtig godt tilfredse, for nu er der blevet en helhed i huset.
Det siger ægteparret Ron og Mirjam Arkesteijn, som driver kvæglandbrug uden for Møldrup. De har netop fået opfyldt drømmen om et nyt køkken og et praktisk bryggers, der også fungerer som indgang til huset.
Det hollandske par valgte at benytte sig af en helhedsindretning fra Danmarks største danskejede producent af køkkener, Tvis/Modulia-koncernen, der netop er specialist i at få køkken, bad og garderobe til at hænge sammen som en helhed.
– Køkkenet var gammelt og bryggerset endnu ældre. De to rum ligger ved siden af hinanden, og derfor ønskede vi, at de skulle have en ens indretning, siger de.

Anderledes løsning

– Det er nemt at lave en helhedsindretning med produkter fra Tvis/Modulia, fordi de dækker alle kundens behov. Desuden føler folk sig generelt godt tilpasse med, at det er danske produkter fra den samme virksomhed. Tvis/Modulia har en meget stor egenproduktion, og bare den kendsgerning, at soklerne og skabene er samlet, medfører en nem montering. Dermed sparer kunden tid og penge. Der er ydermere den fordel, at skabsdybden er 60 cm, så der er mere stabilitet ved f.eks. vask og komfur, siger afdelingsleder Peter Dalsgaard fra firmaet Arnold D i Møldrup, der er forhandler af Tvis/Modulias produkter.
Han var godt klar over, at han var oppe mod nogle konkurrenter, da han besøgte Ron og Mirjam Arkesteijn for at give et tilbud. Derfor skulle de have en løsning, de ikke troede, de kunne få.
– Jeg fornemmede, at parret dels ville have en helhedsløsning, dels ville have mulighed for at sidde i køkkenet og spise. Men jeg synes, det er spændende at lave en helt anden løsning end andre, og man skal ikke være bange for at komme med alternative forslag. Derfor foreslog jeg, at de integrerede rummet ved siden af køkkenet, så de fik et køkkenalrum, og det syntes de godt om. Vi valgte en indretning i dansk landstil, som passer til både køkken og bryggers, fortæller Peter Dalsgaard.

Alle pressemeddelelser om: