Gazellen fra Struer bliver international

28. november 2005

Til redaktionen

Holstebro, 28. november 2005

 

 

Gazellen fra Struer bliver international

Ny afdeling i Tyskland skal forstærke ImageCreators position som butiksindretter og kampagneproducent

Man bliver ikke uden videre totalleverandør til verdenskendte brands som Audi, B&O, Carlsberg, Coca-Cola, Kodak og Tivoli Audio . Ikke desto mindre har virksomheden ImageCreator A/S med base i Struer i løbet af ganske få år fået foden inden for hos disse og en række andre giganter som leverandør af butiksindretning og kampagnematerialer. Nu åbner ImageCreator afdeling i Tyskland.

I den ellers så trængte grafiske branche er ImageCreator A/S en af de sjældne succeshistorier, men virksomheden er mere end det. Udgangspunktet var det trykkeri, som indehaveren Knud Grønkjær Jensen oprindeligt drev i Viborg. Han samlede sig sideløbende en halv snes mindre virksomheder, som i foråret 2004 blev fusioneret i ét selskab under navnet ImageCreator, baseret på en multimedial idé.

– Fra at være produktleverandør af stativer, skilte, instore tv-skærme og andet kampagnemateriale er vi blevet en konceptbåret totalleverandør, som vil være partner med vore kunder. Ved at tænke kreativt har vi på meget kort tid skabt os et navn og en position, som gør, at kunderne af egen drift henvender sig til os, siger adm. direktør Steffen Jacobsen, ImageCreator A/S.

50% vækst

Den medfølgende økonomiske vækst har været så voldsom, at ImageCreator i oktober stormede ind på en 25. plads på dagbladet Børsens liste over Gazelle-virksomheder. I perioden 2001-2004 formåede ImageCreator således at øge sit bruttoresultat med 650 procent. Væksten i senest offentliggjorte regnskabsår har været på 50 procent, hvilket er nok til at fastholde ImageCreator på Gazelle-listen for 2006.

– Vi har i øjeblikket en eksportandel på 50 procent af omsætningen. For at styrke vores internationale position, specielt i Tyskland, åbner vi 1. januar en afdeling i Hamborg, som skal beskæftige sig med kreative løsninger og salg, fortæller Steffen Jacobsen. ImageCreator har foruden administrationen i Struer, hvor 25 af de ca. 70 ansatte arbejder, to trykkerier i henholdsvis Ødsted ved Vejle og i Polen.

ImageCreator er blandt de førende, når det gælder skærmkommunikation som integreret del af et butikskoncept. Løsningerne bygger ofte på grafiske oplæg, som kunderne selv kommer med, hvorefter ImageCreator indbygger grafikken i shop-in-shop eller kampagne-koncepter. ImageCreator benytter underleverandører, primært i Østeuropa, til fremstilling af inventar i større målestok.

Alle pressemeddelelser om: